- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.041
Ayyy sağol.canikom hallediverdim artıkın yorma kendiniBen yıkarım kuzu,nasılsa tanış çıktık akşam,elime mi yapışcak
Ben bu görev için doğmuşum zaten kuzum@JustPeace seni sevgiyle kınıyorum@sibell09 heyyt be işte benim sibelim nasıl da korurmuş patentimi
Sevgiyleyse kafa yarmaz tatlım biraz daha kına@JustPeace seni sevgiyle kınıyorum@sibell09 heyyt be işte benim sibelim nasıl da korurmuş patentimi
Ya valize ne koysam bilemedim oynakbaşı,ne lazım oluyoki ormanda
Attı kendini salondaki kanape yeniye kız :)
Pıçağı napcan keskin taşlar ne güne duruyor , tüfeği netcen ok ,yay ilkel yöntemler candır oba da , çakmaktaşını da at çöpe iki çıbık ve taş sürt birbiyine tamam dır , bir adet aile portresi bir çadır , battaniye , minder falan işte ,birazcık da sevgiYa valize ne koysam bilemedim oynakbaşı,ne lazım oluyoki ormandaPiçak,tek kırma tüfek,çakmaktaşı,daha ne alsaaam
haha yemekten sonra yaptıkları en iyi iş :)Attı kendini salondaki kanape ye
Aynen valla yaaahaha yemekten sonra yaptıkları en iyi iş :)
O çıbıktan ateş çıkana kadar,ben ideal ölçülerime kavuşurum.E bu kötü mü,hayır,taam taam,çakmaktaşını attımPıçağı napcan keskin taşlar ne güne duruyor , tüfeği netcen ok ,yay ilkel yöntemler candır oba da , çakmaktaşını da at çöpe iki çıbık ve taş sürt birbiyine tamam dır , bir adet aile portresi bir çadır , battaniye , minder falan işte ,birazcık da sevgi
e bugün kocaları var kızlarınKızlarr sesiniz çıksın az niye sus pus oldunuz :/
Ooo hafta sonu evete bugün kocaları var kızların
En güzeli doğal yaşam , izci her zaman disiplinli ,bakımlı , kulakları hep keskin olup her daim yardımcı olacak all all hepsini ruj parfüm bırakma senin parfümleri kullanırız beraber işteO çıbıktan ateş çıkana kadar,ben ideal ölçülerime kavuşurum.E bu kötü mü,hayır,taam taam,çakmaktaşını attımParfüm krem filan
Bu kibar bayan nerden geliyirHöööyytttt
:) :)Ooo hafta sonu evet
kız sen evli miydin ?:)Höööyytttt
:) :)
kız sen evli miydin ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?