"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ya valize ne koysam bilemedim oynakbaşı,ne lazım oluyoki ormandaPiçak,tek kırma tüfek,çakmaktaşı,daha ne alsaaam
Pıçağı napcan keskin taşlar ne güne duruyor , tüfeği netcen ok ,yay ilkel yöntemler candır oba da , çakmaktaşını da at çöpe iki çıbık ve taş sürt birbiyine tamam dır , bir adet aile portresi bir çadır , battaniye , minder falan işte ,birazcık da sevgi

O çıbıktan ateş çıkana kadar,ben ideal ölçülerime kavuşurum.E bu kötü mü,hayır,taam taam,çakmaktaşını attımParfüm krem filan

O çıbıktan ateş çıkana kadar,ben ideal ölçülerime kavuşurum.E bu kötü mü,hayır,taam taam,çakmaktaşını attımParfüm krem filan
En güzeli doğal yaşam , izci her zaman disiplinli ,bakımlı , kulakları hep keskin olup her daim yardımcı olacak all all hepsini ruj parfüm bırakma senin parfümleri kullanırız beraber işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…