- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.021
Ya geçen gün bir genç kız gördüm durakta,gözleri bundan daha kediydi maşallah,hayret ettim,atkuyruğumu yapmışki çekik duruyor diye baktım,hayır,doğal kedi
Abovv,neresi tam olarak,kızılay çadırının olabilitesi varmı acabaağ
ama onun çayları çok güzel oluyor
Sana süper bir çadır ayarlarım,gel sen obayaAbovv,neresi tam olarak,kızılay çadırının olabilitesi varmı acabaağ
Gece çadırına ayu gonderttimama onun çayları çok güzel oluyorne yaptın çaycı başımıza doğru söyle geceden beri gelmiyor
meg ama neden böyle yapıyorsunGece çadırına ayu gonderttim
Hııııhhh napıcam ona ben,o benim izcibaşım bi kere,kıymetlim.
Çaycıbaşım değilll
Kızzz, izcibaşımı ayartmışsın,daha napıcan ahahhahameg ama neden böyle yapıyorsunben obandan kızları kaçırıyor muyum
hahahKızzz, izcibaşımı ayartmışsın,daha napıcan ahahhaha
Ben annamammmhahahkendisi geldi ama ben zorla geitrmedim :)
Çayları tazele çaycı başı heeeama çok sevdim ayırma bizi meg @Enyalios
evet kendisi de severek yapıyor bi kere :/Çayları tazele çaycı başı heee
Orasını hiç anlamadım işteevet kendisi de severek yapıyor bi kere :/
O manzara bana tanıdık geliyor amaaaaSana süper bir çadır ayarlarım,gel sen obaya
Sen yanlış anladın herhal ben böyle birseyi kasdetmedim"Senin gibileri severler zaten " ağır bir ima olmuş !!! Kocami ezmiyorum, sevmese çeker restini. .sadece ezik kadınların yaptığını yapmıyorum ..
"Senin gibileri severler zaten " ağır bir ima olmuş !!! Kocami ezmiyorum, sevmese çeker restini. .sadece ezik kadınların yaptığını yapmıyorum ..[
Bende bunun güzel ve takdir edilesi birşey olduğunu söyledim zaten
Oralarda bi yerdeyiz. Kafandaki feneri gördüm,ateşe gel sen deO manzara bana tanıdık geliyor amaaaaMeg sapanca ormanındamısınız yoksa,kamp çıkışında bekle,birşeyler atıp çantaya yaya gelicem,bak şu fener ışığını görüyor musun
Koca bu gece isyandakız kocana söyle toplasın
niye kız :)Koca bu gece isyanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?