- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.101
Sibeli de çok tatlı buldum,hani kanka komşu olacak potansiyel var kızda,konuşkan,becerikli,sempatikay iyice soyunu bulmaya çalışıyoruz
aynen tatlım bütün kızlar güzel ya❤♡❤♡❤♡maşallah diyelim tekrardan :)Sibeli de çok tatlı buldum,hani kanka komşu olacak potansiyel var kızda,konuşkan,becerikli,sempatik
KesinlikleSibeli de çok tatlı buldum,hani kanka komşu olacak potansiyel var kızda,konuşkan,becerikli,sempatik
Hah,aradığım kelime buydu,macaristan ,evetMacaristan-Romanya esintileri
Hah,aradığım kelime buydu,macaristan ,evetMacaristan-Romanya esintileri
Arkadaş başkasının konusunda soru sorup yardım bekliyordu .kimse de birşey söylemedi pek ..ben de burdan yardımcı olalım dedim .hayırdır tatlım ? :)
Ama burdan sizlerde kadin siginma evi hakkinda fikirlerinizi soylerseniz cok muttlu olurumhayırdır tatlım ? :)
Kadın sığınma evi hakkında bilgi sahibi değilim ama ikizlerinle birlikte 3-5 aydan fazla kalabilecegin bir yer değil bana göre ..bel bağlama yani ..iş bulmadan ekonomik özgürlük kazanmadan perişan olursun orda burda ..Ama burdan sizlerde kadin siginma evi hakkinda fikirlerinizi soylerseniz cok muttlu olurum
Hiç bir fikrim yok hiç bilmiyorum şahsen...ama güvenilir olduğunu umut ediyorumAma burdan sizlerde kadin siginma evi hakkinda fikirlerinizi soylerseniz cok muttlu olurum
anladım tatlımArkadaş başkasının konusunda soru sorup yardım bekliyordu .kimse de birşey söylemedi pek ..ben de burdan yardımcı olalım dedim .
tatlım pek bilgim yok ama bunun hakkında bi danışman hattı vardı orayı arayıp bilgi alabilirsniz. inşallah hakkınızda hayırlısı olur❤♡❤♡❤♡Ama burdan sizlerde kadin siginma evi hakkinda fikirlerinizi soylerseniz cok muttlu olurum
Polanyalıay iyice soyunu bulmaya çalışıyoruz
Burdayken calismama izin vermez.orda cocuklara kres imkani veriyolar.6 aya kadarda kalinabiliyor sanirim.belki oyle biraz toparlanirimKadın sığınma evi hakkında bilgi sahibi değilim ama ikizlerinle birlikte 3-5 aydan fazla kalabilecegin bir yer değil bana göre ..bel bağlama yani ..iş bulmadan ekonomik özgürlük kazanmadan perişan olursun orda burda ..
aynı oturuyoruz tatlımNoluyosunuz bakemm
Amin Allah razi olsun once emin olmam lazim sanirim.cocuklarimla orda yapabilirmiyim diyeanladım tatlım
tatlım pek bilgim yok ama bunun hakkında bi danışman hattı vardı orayı arayıp bilgi alabilirsniz. inşallah hakkınızda hayırlısı olur❤♡❤♡❤♡
Problem ne çok.ozel olmazsa aileniz yokmu sahip cıkmazmı en son çare olmalı sizin için 6 aydan fazla kalınmıyor bildiğim ama çok çaresiyseniz yapacak.baska birşey yok kimse mutlu yuvasını bırakıp gitmezBurdayken calismama izin vermez.orda cocuklara kres imkani veriyolar.6 aya kadarda kalinabiliyor sanirim.belki oyle biraz toparlanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?