- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.121
tatlım sana destek olabilecek biri yok muAmin Allah razi olsun once emin olmam lazim sanirim.cocuklarimla orda yapabilirmiyim diye
Kadın sığınma evi hakkında bilgi sahibi değilim ama ikizlerinle birlikte 3-5 aydan fazla kalabilecegin bir yer değil bana göre ..bel bağlama yani ..iş bulmadan ekonomik özgürlük kazanmadan perişan olursun orda burda ..
Baş ağrısı çekiyorum duş aldım uzandım yangın kocam klimayı açtı üşüdüm ve bugün sinirlerimi zıplatacak bir haber aldım yine yatılı misafir geliyor ve ben bunu başkasından duyuyorum sinir oldum bagirasim var çok fena çığlık falan atasım varaynı oturuyoruz tatlımsen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡
Canım konuna bir gözattım.Bence bu adamı sen önce bir sal gitsin.Baksın bakalım o özgürlük çok mu matah bir şeymiş.Sende kendine bak,güzel giysiler al,saçını başını güzelce topla,çocuklarınla çık çık gez.Ama burdan sizlerde kadin siginma evi hakkinda fikirlerinizi soylerseniz cok muttlu olurum
Ailem bana bakar heralde ama cocuklarimi esime verirler.bu yuzden.esimke anlasamiyoruz.bize gunde yarimsaatini bile ayirmiyor.cocuklarim baba ozleminden delirecek 5dakkadan fazla yanlarinda durmuyo.geceleri saat 2bucuga kadar gelmiyo sevgi ilgi gostermiyo.konusamiyorum dertlesemiyorum..Problem ne çok.ozel olmazsa aileniz yokmu sahip cıkmazmı en son çare olmalı sizin için 6 aydan fazla kalınmıyor bildiğim ama çok çaresiyseniz yapacak.baska birşey yok kimse mutlu yuvasını bırakıp gitmez
Nerede gece 2 buçuğa kadar peki bilginiz varmıAilem bana bakar heralde ama cocuklarimi esime verirler.bu yuzden.esimke anlasamiyoruz.bize gunde yarimsaatini bile ayirmiyor.cocuklarim baba ozleminden delirecek 5dakkadan fazla yanlarinda durmuyo.geceleri saat 2bucuga kadar gelmiyo sevgi ilgi gostermiyo.konusamiyorum dertlesemiyorum..
Ben suandada bakimliyim.kendimi begenmislik icin soylemiyorum ama etrafimdakiler hep cok guzel oldugumu soylerler.ikizcocuk dogurdum bi gram fazla kilom yok.ama surekli kendimde kusur ariyorum acaba beni begenmiyomu diye.kendimden sogudumCanım konuna bir gözattım.Bence bu adamı sen önce bir sal gitsin.Baksın bakalım o özgürlük çok mu matah bir şeymiş.Sende kendine bak,güzel giysiler al,saçını başını güzelce topla,çocuklarınla çık çık gez.
Kendinle ilgilen eşinle değil.Bir zaman sonra hayrola noluyor diyecektir.Ama sabırlı ol.
Disarda arkadaslarlaym diyo sadece.uzatirsam kavga kiyamet..Nerede gece 2 buçuğa kadar peki bilginiz varmı
Basın açıklamasını geçmiş sayfalarda yaptımPolanyalı
Önce kendine özgüvenli olacaksın sende problem yok problemli olan kocan olacak ayrıca takamamayi dene birde görme duyma ilgilenme yokmuş gibi davranBen suandada bakimliyim.kendimi begenmislik icin soylemiyorum ama etrafimdakiler hep cok guzel oldugumu soylerler.ikizcocuk dogurdum bi gram fazla kilom yok.ama surekli kendimde kusur ariyorum acaba beni begenmiyomu diye.kendimden sogudum
tam aklımda ki soru. gece 2.30 da kadar dışarıda olacak benim koca oyarım onun gözleriniNerede gece 2 buçuğa kadar peki bilginiz varmı
Peki o arkadaşlar her gece 2 buçuğa kadar nasil dışarda duruyorlar üzgünüm hakkatende bitmiş bir evlilik sizinki bencedeDisarda arkadaslarlaym diyo sadece.uzatirsam kavga kiyamet..
Bi roman ,gürcü mü demiştin sankiBasın açıklamasını geçmiş sayfalarda yaptım
Cok deniyorum ama olmuyo.cunku onu gercekten seviyorum.napsam psikiyatristemi gitsem bilmiyorum ki.ilacla tedaviyi denesemmi.en azindan kendimi unutur u m bu kadar aglayip sıkıntı yapmam belkiÖnce kendine özgüvenli olacaksın sende problem yok problemli olan kocan olacak ayrıca takamamayi dene birde görme duyma ilgilenme yokmuş gibi davran
saygı yok sevgi yok iletişim yok yani tatlım yokta yok. sen hala kendinde sorun bulmaya çalışıyorsunBen suandada bakimliyim.kendimi begenmislik icin soylemiyorum ama etrafimdakiler hep cok guzel oldugumu soylerler.ikizcocuk dogurdum bi gram fazla kilom yok.ama surekli kendimde kusur ariyorum acaba beni begenmiyomu diye.kendimden sogudum
bence hala bi rusluk varBi roman ,gürcü mü demiştin sanki
Bilmiyorum.iyi dusunmeye calisiyorum amaama elle tutulacak bi yan goremiyorum bende..Peki o arkadaşlar her gece 2 buçuğa kadar nasil dışarda duruyorlar üzgünüm hakkatende bitmiş bir evlilik sizinki bencede
Güzelsindir canım,bakımlısındırda,ama bu haline alışmıştır eşin,ah erkekler,ikiz bebeği olan kadın kendine baksın,adam olan adam ailesinin kıymetini bilmesin...Ona başka bir hal çaresiBen suandada bakimliyim.kendimi begenmislik icin soylemiyorum ama etrafimdakiler hep cok guzel oldugumu soylerler.ikizcocuk dogurdum bi gram fazla kilom yok.ama surekli kendimde kusur ariyorum acaba beni begenmiyomu diye.kendimden sogudum
Roman diil kız romenBi roman ,gürcü mü demiştin sanki
Karşıda ki vurdum duymazsa nafile herşey ya sağlam rest çek burnu sürtsün yada direk ayrıl o evden.Ben suandada bakimliyim.kendimi begenmislik icin soylemiyorum ama etrafimdakiler hep cok guzel oldugumu soylerler.ikizcocuk dogurdum bi gram fazla kilom yok.ama surekli kendimde kusur ariyorum acaba beni begenmiyomu diye.kendimden sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?