- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.141
Ben direk boşarım büyük sözüme tövbe ama çekilmez yaaa gerçekten yılda bir iki üç olur ama hergun olamaztam aklımda ki soru. gece 2.30 da kadar dışarıda olacak benim koca oyarım onun gözlerini
Maşallah dünyayı gezdimbence hala bi rusluk varrusyadan göç etmişler bugaristana
Bi bilsem ne yapsak duzelecez.cocuklarimi guzel mutlu bi ailede yetistirmek istiyorunGüzelsindir canım,bakımlısındırda,ama bu haline alışmıştır eşin,ah erkekler,ikiz bebeği olan kadın kendine baksın,adam olan adam ailesinin kıymetini bilmesin...Ona başka bir hal çaresi
lazım...
Bende oyle diyorum ama hergun ayni durumBen direk boşarım büyük sözüme tövbe ama çekilmez yaaa gerçekten yılda bir iki üç olur ama hergun olamaz
Bak canım bazı erkekler fazla değer verilmeli haketmiyor net o yüzden bırak doktoru psikoloğu sen bu geceden itibaren değişmeye bak ne yaparsan yap.tut kendini yemeğini kendine kadar yap dışarı çık al çocuklarını da biraz ona kendi dünyanı kurmuş gibi göster ama gerçekten sabır lazım bir gün iki gün değil istikrar lazım baktın o da aynı bu sefer bırak git son careyide denememiş olmazsinCok deniyorum ama olmuyo.cunku onu gercekten seviyorum.napsam psikiyatristemi gitsem bilmiyorum ki.ilacla tedaviyi denesemmi.en azindan kendimi unutur u m bu kadar aglayip sıkıntı yapmam belki
Nasil bi hayat bekliy o beni bilmiyorum.ve benden cok cocuklarimin psikolojisi onemli.nasil olacak napacam hic bilmiyorumKarşıda ki vurdum duymazsa nafile herşey ya sağlam rest çek burnu sürtsün yada direk ayrıl o evden.
çok fena aşık hemdeRoman diil kız romen
hahahaMaşallah dünyayı gezdim
Sen nerelisin adriana limabizim ailede rus macar felan yok
Gürcü değil macar
Hayırdır sen...aşıkmısın
aynen ya Allaha çok şükür bir gün gece 2 de gelmişliği yok :)Ben direk boşarım büyük sözüme tövbe ama çekilmez yaaa gerçekten yılda bir iki üç olur ama hergun olamaz
Konuna biraz baktım da senin kafan karışık, kocanı seviyorsun ,fiziksel bir şiddet de yok .bu durumda aile terapistinden yardım isteyebilirsin. .olmazsa bosanmayi düşünürsün. .Burdayken calismama izin vermez.orda cocuklara kres imkani veriyolar.6 aya kadarda kalinabiliyor sanirim.belki oyle biraz toparlanirim
fiziksel şiddet yoksa kadın sığınma evleri almıyormuş tatlımKonuna biraz baktım da senin kafan karışık, kocanı seviyorsun ,fiziksel bir şiddet de yok .bu durumda aile terapistinden yardım isteyebilirsin. .olmazsa bosanmayi düşünürsün. .
Benimkide öyledir gitsede musade etmem zaten sınırını bilecek herkes tamam gider arkadaşı olur kafa dağıtır ama belli bir saatte ve hergun gitmemek sartiylaçok fena aşık hemde
aynen ya Allaha çok şükür bir gün gece 2 de gelmişliği yok :)
Haklisin gercekten toparlanmam lazim.baslamam lazim cunku olmuyo boyleBak canım bazı erkekler fazla değer verilmeli haketmiyor net o yüzden bırak doktoru psikoloğu sen bu geceden itibaren değişmeye bak ne yaparsan yap.tut kendini yemeğini kendine kadar yap dışarı çık al çocuklarını da biraz ona kendi dünyanı kurmuş gibi göster ama gerçekten sabır lazım bir gün iki gün değil istikrar lazım baktın o da aynı bu sefer bırak git son careyide denememiş olmazsin
Alıntıya bak heleçok fena aşık hemde
aynen ya Allaha çok şükür bir gün gece 2 de gelmişliği yok :)
karıştı biraz yaAlıntıya bak hele
Bircok yerde okudum psikolojik siddet.kalacak yeri olamama ve bosanma sureci boyunca aliyorlarmis.ama arayip bilgi almadim henüz.morcatiyi aradim aslinda acan olmadifiziksel şiddet yoksa kadın sığınma evleri almıyormuş tatlımöyle okumuştum galiba
Sen güçlü olacaksın yoksa kimse sana sahip çıkmaz hele kocan olcak asla istemez güçlü olmanı aksine bağımlı ol ister öyle olmadığını göstermen lazimHaklisin gercekten toparlanmam lazim.baslamam lazim cunku olmuyo boyle
Yer varsa alırlarfiziksel şiddet yoksa kadın sığınma evleri almıyormuş tatlımöyle okumuştum galiba
Evet ,oydu ..@darkmore miydi acaba bilgisi olan kadın sığınma evlerin de gönüllü olarak çalışan tam ismi çıkaramadım ama ?
Kalacak yeri olmayana sahip cikilmayana degilmiydi kadın sığınma evi yanlismi biliyorum elbette şiddet görene vs alırlar ama yardıma ihtiyacım var diyene de gelme denmez herhalfiziksel şiddet yoksa kadın sığınma evleri almıyormuş tatlımöyle okumuştum galiba
Biliyormusun bütün dikkatini çocuklarına verNasil bi hayat bekliy o beni bilmiyorum.ve benden cok cocuklarimin psikolojisi onemli.nasil olacak napacam hic bilmiyorum
Aynen bende bunu demiştim ışte bağımsızlığını olan etmeliBiliyormusun bütün dikkatini çocuklarına ver
Eşin kınusunda nötr ol...düşüncelerini bile kontrol et ne kötü nede iyi birşey getirme aklına ilk başta....ilerleyen zamanlarda ise düşünsel olarak sadece sevgini gönder ona...
Emin ol değilecek ama önce bu ruh halinden kurtulman lazım....o yoksa da güçlüsün
Bunu kendine empoze et....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?