"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Bi bilsem ne yapsak duzelecez.cocuklarimi guzel mutlu bi ailede yetistirmek istiyorun

Cok deniyorum ama olmuyo.cunku onu gercekten seviyorum.napsam psikiyatristemi gitsem bilmiyorum ki.ilacla tedaviyi denesemmi.en azindan kendimi unutur u m bu kadar aglayip sıkıntı yapmam belki
Bak canım bazı erkekler fazla değer verilmeli haketmiyor net o yüzden bırak doktoru psikoloğu sen bu geceden itibaren değişmeye bak ne yaparsan yap.tut kendini yemeğini kendine kadar yap dışarı çık al çocuklarını da biraz ona kendi dünyanı kurmuş gibi göster ama gerçekten sabır lazım bir gün iki gün değil istikrar lazım baktın o da aynı bu sefer bırak git son careyide denememiş olmazsin

çok fena aşık hemde
Ben direk boşarım büyük sözüme tövbe ama çekilmez yaaa gerçekten yılda bir iki üç olur ama hergun olamaz
aynen ya Allaha çok şükür bir gün gece 2 de gelmişliği yok :)

Burdayken calismama izin vermez.orda cocuklara kres imkani veriyolar.6 aya kadarda kalinabiliyor sanirim.belki oyle biraz toparlanirim
Konuna biraz baktım da senin kafan karışık, kocanı seviyorsun ,fiziksel bir şiddet de yok .bu durumda aile terapistinden yardım isteyebilirsin. .olmazsa bosanmayi düşünürsün. .

Konuna biraz baktım da senin kafan karışık, kocanı seviyorsun ,fiziksel bir şiddet de yok .bu durumda aile terapistinden yardım isteyebilirsin. .olmazsa bosanmayi düşünürsün. .
fiziksel şiddet yoksa kadın sığınma evleri almıyormuş tatlım öyle okumuştum galiba

çok fena aşık hemde

aynen ya Allaha çok şükür bir gün gece 2 de gelmişliği yok :)
Benimkide öyledir gitsede musade etmem zaten sınırını bilecek herkes tamam gider arkadaşı olur kafa dağıtır ama belli bir saatte ve hergun gitmemek sartiyla

Haklisin gercekten toparlanmam lazim.baslamam lazim cunku olmuyo boyle

Haklisin gercekten toparlanmam lazim.baslamam lazim cunku olmuyo boyle
Sen güçlü olacaksın yoksa kimse sana sahip çıkmaz hele kocan olcak asla istemez güçlü olmanı aksine bağımlı ol ister öyle olmadığını göstermen lazim

fiziksel şiddet yoksa kadın sığınma evleri almıyormuş tatlım öyle okumuştum galiba
Kalacak yeri olmayana sahip cikilmayana degilmiydi kadın sığınma evi yanlismi biliyorum elbette şiddet görene vs alırlar ama yardıma ihtiyacım var diyene de gelme denmez herhal

Nasil bi hayat bekliy o beni bilmiyorum.ve benden cok cocuklarimin psikolojisi onemli.nasil olacak napacam hic bilmiyorum
Biliyormusun bütün dikkatini çocuklarına ver
Eşin kınusunda nötr ol...düşüncelerini bile kontrol et ne kötü nede iyi birşey getirme aklına ilk başta....ilerleyen zamanlarda ise düşünsel olarak sadece sevgini gönder ona...
Emin ol değilecek ama önce bu ruh halinden kurtulman lazım....o yoksa da güçlüsün
Bunu kendine empoze et....

Aynen bende bunu demiştim ışte bağımsızlığını olan etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…