- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.241
Cilve 'den fena gelecek diyorum ben deSakin cilveden bahsediyorum :) masum
Hahhaah derisini ayrı ,yünini ayrı litfennKamu spotunu da verdiğime göre ,saldiriiiiinnn, canlı erkek kalmasın
Orasına sahibeler karar versin :) herkesin tercihi farklıHahhaah derisini ayrı ,yünini ayrı litfenn
He® tee®cihe saygımız sonsuz ama bi denesinle® za®a® gelmezse devamOrasına sahibeler karar versin :) herkesin tercihi farklı
Bırak telefonu kenara ,dinlensin biraz :)habire elinde ,fazla ilgiden bi tarafi kalkmış belliHe® tee®cihe saygımız sonsuz ama bi denesinle® za®a® gelmezse devamklavye ® le®i basmıyo® kafayı yedi tel yine
İndurdum :) ilgi limutu da minimum daBırak telefonu kenara ,dinlensin biraz :)habire elinde ,fazla ilgiden bi tarafi kalkmış belli
Kızlar sahuru beklerken Cüneyt Arkın ın röportajı na denk geldim.. doktorluk yaptığı zamandan bahsetti. İçimden genç ve yakışıklı bir doktor ne kadar dikkat çekmiştir kimbilir diye düşünürken bir anısını anlattı. Bi köye gitmiş. Hamile bir kadın doğurmak üzere ama bebek ters.. doğuma gitmiş kocası kabul etmemiş Cüneyt Arkın ı.. erkek doktor diye.. hemde yakışıklı naalesef bebekte annesi de ölmüş.. niye anlattın ki derseniz. . Bilmem.. çok ilgimi çekti sizde öğrenin istedim
Kıçı kırık bir telefona pabuç bırakmayacaktın herhaldeİndurdum :) ilgi limutu da minimum dabak r rrr
Yani şeysim bile olamaz şaklabz telefonKıçı kırık bir telefona pabuç bırakmayacaktın herhalde
Var böyle davarlar ülkemizde ve hala yaşıyorlar !!! O erkek doktora emanet etmedikleri eş yada cocukları da coktaaann sonsuzluğa doğru uçtu gitti ..soyları tükensinKızlar sahuru beklerken Cüneyt Arkın ın röportajı na denk geldim.. doktorluk yaptığı zamandan bahsetti. İçimden genç ve yakışıklı bir doktor ne kadar dikkat çekmiştir kimbilir diye düşünürken bir anısını anlattı. Bi köye gitmiş. Hamile bir kadın doğurmak üzere ama bebek ters.. doğuma gitmiş kocası kabul etmemiş Cüneyt Arkın ı.. erkek doktor diye.. hemde yakışıklı naalesef bebekte annesi de ölmüş.. niye anlattın ki derseniz. . Bilmem.. çok ilgimi çekti sizde öğrenin istedim
Nayn görmedim neymişkiduymadım ,bilmiyorum görmedim ,bir de döndüncü mamun çıkmış görmüşmüydün googleamca da
Yaz hemen çıkıyor , 4 maymun diyeNayn görmedim neymişki
evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?