"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Valla gecen ay isimi sevmiyorum birakacam diyordu da zor vazgecirdim.ac kaliriz falan dedim.meslegini de sevmiyo.anlamadim nereye baglasam bu sıkıntılarımızı
O kendi gitsin psikologa söyle ona sorunlu olan o mesleği sen evliliginiz değil kendiyle problemi var adamin

O kendi gitsin psikologa söyle ona sorunlu olan o mesleği sen evliliginiz değil kendiyle problemi var adamin
Psikiyatrist psikologlara da sicak bakmiyo desem ? Ben daha once ke.dim icin gitmek istedim ozlu sozu olan yedihin onunde yemedigin arkanda ne psikiyatristi deyip kizmisti

Kitapciyim diyelim.severim.ama bayadır ara vermiştim esasen d&r da bulunur inşallah bide sen tavsiye ettin okunur
Kitap bilimsel verilerle basit bir şekilde anlatıyor insanın aurasını...basımı biraz dandik ama :)))
Mesela vücüdün kalbi beyin değil kalpmiş :)
Bütün bedeni yönetiyor...Dna bile kalpte hissetiklerinden şekil alıyor vs vs...
Yeni başladım bende...beğendim şimdilik

Valla gecen ay isimi sevmiyorum birakacam diyordu da zor vazgecirdim.ac kaliriz falan dedim.meslegini de sevmiyo.anlamadim nereye baglasam bu sıkıntılarımızı
Nesi varmış mesleğinin,gül gibi işi var işte...Onu kömür ocaklarına yolla,3gün çalışsın yerin dibinde,sesi çıkmaz bir daha...
Hep derim eşime,sizin kazancınız helalse onlarınki bin kat helal diye...

Okumaya deger ozaman ilk is bi bakayım kitapçılara teşekkürler canım

Psikiyatrist psikologlara da sicak bakmiyo desem ? Ben daha once ke.dim icin gitmek istedim ozlu sozu olan yedihin onunde yemedigin arkanda ne psikiyatristi deyip kizmisti
Yediğim önünde yemedigim arkamda o zaman sen nerdesin deseydin valla sinir oldum yaaa

Somadan bir arkadaş var nikini unuttum kafam milyon oldu kocası madenci keşke alıp oraya gitse iki gün çalışsa da iki saat dayanamayıp işine sarılır bence

Sende potansiyel var :)
Bak en basitinden burdasın ve burası enerjisi yüksek bir topik ve birbiriyle titreşmeyen hiç birşey aynı yerde bulunmaz :)
Bu surecten once gittigim her ortamda enerjime hayran kalirdi insanlar.fazla guleryuzlu ve konuskan biriydim.hatta ilkkez tanistigim insanlar surekli numarami alirlardi ama bu surecten berid i r kimseyle konusmak dahi istemiyordum.eski halime donecem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…