- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.221
Keske bi gitse insanlarin ne zorlukla para kazandigini gorse..Somadan bir arkadaş var nikini unuttum kafam milyon oldu kocası madenci keşke alıp oraya gitse iki gün çalışsa da iki saat dayanamayıp işine sarılır bence
Güle güle cicimkızlar çok yazamadım bugün kusura bakmayın ben çıkıyorum ❤♡❤♡❤♡ hepinizi öpüyorum
Bu sadece bir süreç...kendine yönel yenidenBu surecten once gittigim her ortamda enerjime hayran kalirdi insanlar.fazla guleryuzlu ve konuskan biriydim.hatta ilkkez tanistigim insanlar surekli numarami alirlardi ama bu surecten berid i r kimseyle konusmak dahi istemiyordum.eski halime donecem insallah
Yada gelsin eşimle bir gün inşaata dolap taşısın görsün bakalım oturduğu yerden kazandığı para nasil kıymetli insanlar ne zorlukla bi taraflarını yırtarak eşine çocuğuna evine bakmaya çalışıyor olduğu yerin kıymetini bilmeyen insan kimsenin değerini bilmez vallaKeske bi gitse insanlarin ne zorlukla para kazandigini gorse..
Valla cok mantikli bakis acisi :)Bu sadece bir süreç...kendine yönel yeniden
Şu an bütün enerjin eşine akıyor onu güçlendiriyorsun ...o yüzden tepende
Kesinlikle oyle. İsini kaybedince anlar da o zaman biz ac kalirizYada gelsin eşimle bir gün inşaata dolap taşısın görsün bakalım oturduğu yerden kazandığı para nasil kıymetli insanlar ne zorlukla bi taraflarını yırtarak eşine çocuğuna evine bakmaya çalışıyor olduğu yerin kıymetini bilmeyen insan kimsenin değerini bilmez valla
Bayağı etkiledim seni zaar sibeyyyNoluyor just hanimcim işveli bakışların sahibi belli oldu
Hahahaha kelimeler tükendiYani bu hesaba göreee 11 ay 11 gün sonra kızlaaar,bebek emmiyo konuları
Kimlerdendir
Justpeace lerdenKimlerdendir
Benden bahsediyor sanırımKimlerdendir
Justpeace lerden
WuuuJustpeace lerden
Cilve iyidir ,cilveli olunBenden bahsediyor sanırımbikarrr olarak üstüme alındım
Wuuu
Bekarın cilveli si iyidir ,evlenince zorluk çekmez
Hahhaha kamu spot'uCilve iyidir ,cilveli olun
Sakin cilveden bahsediyorum :) masumdoğru diyirsinn adamın çekeceği var
Kamu spotunu da verdiğime göre ,saldiriiiiinnn, canlı erkek kalmasınHahhaha kamu spot'u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?