- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.481
maşallah kız zaten 4 saat kalıyor iftara :)Şimdi degıl saat 4 te uyandım
ne ile ilgili konu açmak istiyorsun tatlım?Slm kızlar, burayı sürekli takıp ediyordum hergün değişik konular iyi hoş üye oldukta konu nasıl açılıyor bilmiyorumbulamadımda
maşallah kız zaten 4 saat kalıyor iftara :)
ne ile ilgili konu açmak istiyorsun tatlım?
tatlım o bölüme gir sağ üst köşede yeni konu aç var oradan açabilirsinBir derdim var :)
Ay olmuyor yeni hesap olduğu için mi acabatatlım o bölüme gir sağ üst köşede yeni konu aç var oradan açabilirsin
olması lazım tatlımAy olmuyor yeni hesap olduğu için mi acaba
Nerde buranın patroniçeleri , bi el atsınlar gariban üyeye :))
Kürksüzüm ay bir fırsat bulamadım gireyim :) dün elektiriğim yoktu bugünde eşimle dolaştık şimdide annemdeyim
Cahillikten boğulup geberip gidicem :))olması lazım tatlımsorunun ne bakem anlat biz yardımcı olmaya çalışalım❤♡❥
kız ne cahilliği bakCahillikten boğulup geberip gidicem :))
Ya hangi derdimi söyleyeyim topikler konular yetmez derdime.
Ama açacağım konu annemin üzerimde her konuda basktı yapması evlendim gittim yok anam yok kendi kararlarımı veremiyorum, verdirmiyor
Çıkış yapıp tekrar girdim ama olmuyor olmuyor olmuyor sağ alt üst didikledim çıkmıyor, felek burda da yüzümü güldürmedikız ne cahilliği baksağ üst köşede yeni konu aç var oraya tıkla . konu başlığına yaz annemin baskısı diye altına da açıklamasını yaz sonra konu oluştur de
kız nasıl olur sağ üst köşede olması gerek sen o yazıyı mı bulamadın ? :)Çıkış yapıp tekrar girdim ama olmuyor olmuyor olmuyor sağ alt üst didikledim çıkmıyor, felek burda da yüzümü güldürmedi
kız nasıl olur sağ üst köşede olması gerek sen o yazıyı mı bulamadın ? :)
tatlım bir derdim vara tıklaman lazım önce o konuya gir üstte bir derdim var yazısına tıkla . burdan çıkmazBak böyle çıkıyor. Annemi şikayet etmeme izin vermiyor sanırım
Eki Görüntüle 2004619 Eki Görüntüle 2004619
tatlım bir derdim vara tıklaman lazım önce o konuya gir üstte bir derdim var yazısına tıkla . burdan çıkmaz
rica ederim tatlım❤♡❥Ay oldu valla oldu
Ne ulaşılmazmışsın be KK :)))
Tişikkirlir :) bu benim tatlı küçük zaferim
ay sende mi istiyorsun bebiş❤♡❥ inşallah canım benim :)nisankralicesi hayırlı sağlikli doğum diliyorum Allah yardımcın olsun canım benim oku üfle darısı başıma :)))
PesEvet dedım bıle
11 saat
sibeyyyyylllllllllll nerdesin
Kız sibel bugün paspas atarken seni düşündüm
Geziyim bacosibeyyyyylllllllllll nerdesin❤♡❥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?