- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.501
kız gel buraya ne gezmesi :) herifte yok zaten canım sıkıldı :)Geziyim baco
Profile yapılsa orayada koyacam anam pas pasla hatırla beniKız sibel bugün paspas atarken seni düşündüm
Benim herifi nereye atcezkız gel buraya ne gezmesi :) herifte yok zaten canım sıkıldı :)
aman kız bırak uyusun enişteBenim herifi nereye atcez
Benimki bensiz durmazaman kız bırak uyusun eniştesen gel bura :)
Seninki nere gitti kizzzzaman kız bırak uyusun eniştesen gel bura :)
abow bu gün kayıpsın sen yani :)Benimki bensiz durmaz
halı saha maçına :/Seninki nere gitti kizzzz
Yaniii gece gelirim cano uyutunca adamı çaktırma enişte hali sahaya mi gidiyorabow bu gün kayıpsın sen yani :)
halı saha maçına :/
hahah anladık zaten tatlımYaniii gece gelirim cano uyutunca adamı çaktırma enişte hali sahaya mi gidiyor
Evet canım yeni kürtaj oldum akıllanmam ben :)))ay sende mi istiyorsun bebiş❤♡❥ inşallah canım benim :)
inşallah Allahım nasip eder tatlım❤♡❥Evet canım yeni kürtaj oldum akıllanmam ben :)))
Bir kahve birde hali saha işine aklım almıyor doğrusuhahah anladık zaten tatlımay hiç sorma evet çok sinir olduğum durum ama gidiyor :)
Hoşgeldin canimEvet canım yeni kürtaj oldum akıllanmam ben :)))
dedim kocayı uyutmaya gitti diye ama geldin :) aynen yaBir kahve birde hali saha işine aklım almıyor doğrusu
Kız gezmekteyiz anacim benim.adam bu saatte uyumaz daha aydında suyu güzel biryer var içme suyu var burda oraya geldik sularimizi doldurduk parkta oturuyoruzdedim kocayı uyutmaya gitti diye ama geldin :) aynen yagidiyor ne yapıyım. sakatlayacak kendini diye korkuyorum ama dinlemiyor beni
anladımKız gezmekteyiz anacim benim.adam bu saatte uyumaz daha aydında suyu güzel biryer var içme suyu var burda oraya geldik sularimizi doldurduk parkta oturuyoruz
Valla az yağmur yağdı burda yemek yicez namaza gittiler şimdi çıkınca yicez öyle gidicez eveanladımkız çok oturmayın geçin evinize soğuktur hava :)
anladım tatlım iyi gezmeler size o zaman :)Valla az yağmur yağdı burda yemek yicez namaza gittiler şimdi çıkınca yicez öyle gidicez eve
Misafirim var ,gidince gelirim :)))hahah deli neden söylemiyorsunçaya gel bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?