- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.681
Ahhhh kiyamammmm yardıma geleyim derdimde misafir gelecek akşamaBi yandan temizlik bi yandan bebek. . Kaç haftadır zaruriyet dışında eve elimi süremedim.. şimdi de bebek sallama molası verdim de geldim..
müsaitsen gel çay içelim tatlım❤♡❥❤♡❥Bi yandan temizlik bi yandan bebek. . Kaç haftadır zaruriyet dışında eve elimi süremedim.. şimdi de bebek sallama molası verdim de geldim..
kız aşermeye diyorum Allah seniSibelinnn hindisini nasil yiyecegimize karar veriyoruz
Ne yapayimmm kiralice cok hos yapacakmisss missssKizzzzzz sendemiiiik
Kızım gel marketten hazır kesilmiş temizlenmiş alırım sana benim hindime göz dikmebir hindi için mibir hindi kadar değerimiz yok yani insan hamişim gel hindi neymiş senin için pişiriveriyim derdi
Bak seni bi okur üflerim şimdiSibelinnn hindisini nasil yiyecegimize karar veriyoruz
İftardan sonra.. bakim oğlan uyusun da ütüye girişicem..
Ne yapayimmm kiralice cok hos yapacakmisss missssKizzzzzz sendemiiiik
Bak yaaaaaaaaaaaaaaaNe yapayimmm kiralice cok hos yapacakmisss missss
Yok canimm nerdee ama canimm çekti organik nasil olsabir hindi için mibir hindi kadar değerimiz yok yani insan hamişim gel hindi neymiş senin için pişiriveriyim derdi
ama senin hindin çok yakışıklı geldi ama onlar doğal bi kere :)Kızım gel marketten hazır kesilmiş temizlenmiş alırım sana benim hindime göz dikme
olur tatlımİftardan sonra.. bakim oğlan uyusun da ütüye girişicem..
Adi ne bu pilincinnBak yaaaaaaaaaaaaaaa
sen yakala ayarla ben pişiririmAdi ne bu pilincinnisimsiz girmesin karnimiza
Olmazzzzzzzzzzzxama senin hindin çok yakışıklı geldi ama onlar doğal bi kere :)
olur tatlım❤♡❥❤♡❥ ay kolay gelsin ❤♡❥❤♡❥
Utu nefret ederimm o yuzden bizmki utusuz giyiyor elbiselerİftardan sonra.. bakim oğlan uyusun da ütüye girişicem..
Ben tosunumu vermem kimseyeeeeeeeeeAdi ne bu pilincinnisimsiz girmesin karnimiza
kız elbiseleri de yakmıyorsun değil miUtu nefret ederimm o yuzden bizmki utusuz giyiyor elbiseler
Okeyyu anlastikksen yakala ayarla ben pişiririm
Nisan sana feda edemem ben tosunumu bi kere kocam istese onada kestirmemsen yakala ayarla ben pişiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?