- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.721
Inşallah hiç beyaz çamaşırın kalmazYok valla beyaz giriyor kirmizi cikiyor
hepsi bir tombul hindi için mi sibeyyyyllllllllllInşallah hiç beyaz çamaşırın kalmaz
Yettim sibel,heeeeyyyyttt,karamurat beniiimIcimdekiSonsuzDeniz kosssss benim hindi gidiyor elden
Inanmayacan ama tuttugun bu oruc yok esim almayi korkuyor banyo havlulari bile kirmizi beyaz karsisk ne yapayimm iki tefa calistirmak gelmiyor icimdenInşallah hiç beyaz çamaşırın kalmaz
kız dur sana da veririz hindidenYettim sibel,heeeeyyyyttt,karamurat beniiim
hahahahah deliInanmayacan ama tuttugun bu oruc yok esim almayi korkuyor banyo havlulari bile kirmizi beyaz karsisk ne yapayimm iki tefa calistirmak gelmiyor icimden
Yettim sibel,heeeeyyyyttt,karamurat beniiim
Tombul hindi değil o tosunhepsi bir tombul hindi için mi sibeyyyyllllllllll
Yetiş cano bu ikisi benim tosunuma göz koydularYettim sibel,heeeeyyyyttt,karamurat beniiim
İistemeem,yedirtmiycez onuu,hindi dede olsun ne var,benim de tavuğum vardı küçükken,sibeli enn iyi ben anlarımkız dur sana da veririz hindiden
kız bak hindi eti güzel olurİistemeem,yedirtmiycez onuu,hindi dede olsun ne var,benim de tavuğum vardı küçükken,sibeli enn iyi ben anlarım
Allah seni napmasin lennnnn ayirsanaaaaa beyazlarla karisirmi hic renklilerInanmayacan ama tuttugun bu oruc yok esim almayi korkuyor banyo havlulari bile kirmizi beyaz karsisk ne yapayimm iki tefa calistirmak gelmiyor icimden
hahah düşünsene atletler kıp kırmızı çıkıyor hahahahaAllah seni napmasin lennnnn ayirsanaaaaa beyazlarla karisirmi hic renkliler
Nisan git yemek ye hindim eğer hasta olursa senden bilirim mavi gözlerinle kesin nazar edecenaman iyi işte etli olur
Sen tosunu al kaç sibel,beni tanıdılarYetiş cano bu ikisi benim tosunuma göz koydular
Yürü canım sen olmasan beni bu cahallar ne anlar aklı fikri yemekteİistemeem,yedirtmiycez onuu,hindi dede olsun ne var,benim de tavuğum vardı küçükken,sibeli enn iyi ben anlarım
Herkes öyle diyor geme bildigimden sasmam kalin kafamm ama arti beyazlar hayatimiz da yeri yokAllah seni napmasin lennnnn ayirsanaaaaa beyazlarla karisirmi hic renkliler
Kırmızı atlet moda desin o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?