- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.761
sen zaten eskisi gibi gelmiyorsun ki artıkTelden girince çift dikiş gidiyorum bugün
Ya bir agırlık var nette,yazdığım gitmiyor filan,gıcık oluyorum,ondan...Özel mesajlar nasıl siliniyor,anlatın bakim ablanıza,pardon kardeşinizesen zaten eskisi gibi gelmiyorsun ki artık
tabi tabi başka topikler de görüyorum seni bi kere hiç yalan konuşmaYa bir agırlık var nette,yazdığım gitmiyor filan,gıcık oluyorum,ondan...Özel mesajlar nasıl siliniyor,anlatın bakim ablanıza,pardon kardeşinize
Çopleri boşaltayım,belki değişir...
tabi tabi başka topikler de görüyorum seni bi kere hiç yalan konuşmamesajın solunda boş kutu var oraya tıkla seç hepsini
olsun ne olacak sankikız ama onlarda zaman sıkıntısı yok,10 dk bile geç gitse bişey olmaz,ama burda saniyede gitmezse mesaj espri kaçıyor,ondaan
Attım çöpleri,sağol,tamam uğrarım gene,bir bakayım sağa sola,geç kalktım,asayişi berkemal edeyimolsun ne olacak sanki
akşam bekliyorum bakAttım çöpleri,sağol,tamam uğrarım gene,bir bakayım sağa sola,geç kalktım,asayişi berkemal edeyim
Anlaştık bebişim,teravihten sonraakşam bekliyorum baküzüyorsun beni
Yok sibel ben böyle iyiyim ,var zaten bende 2 tavukKız tel var onların olduğu yerde kapıda var açarsan geçerler o tarafa yada bir kümes yaptır ne olacak mikropta lazım ayrıca insana biz hep bunların içind e büyüdük bak gidecem şimdi farklı bir tavugum var resmini çekip geliyim bak nasil tatlis bişey kuzumpofidik pofidik
Ayyy bunlar nasıl tavuk kuş gibi
tamam ❤♡❥❤♡❥Anlaştık bebişim,teravihten sonra
Cesaretine hayranım ,bakımını nasıl yapıyorsunuz :) hiç benim harcim değil :)Eki Görüntüle 2004924 bak benim tontislerime hindim bile var tavuklar çıkmadı büyük diye o horozda bu yıl çıktı yumurtadan
Yaaaaaa çok terbiyeli cok.hanim benim kızlarım çok.narin bahçeye zarar vermezler hiç akıllı akıllı dolaşıyorlar hem tüyleri varya kuş tüyü derler ya aynen öyleAyyy bunlar nasıl tavuk kuş gibi
Bakımı yok ki sabah akşam su yem bunu haricinde birşey yok arada vitamini var hem evde salata pilav bayat ekmek kalsada atılmıyor yiyor benim kuzularCesaretine hayranım ,bakımını nasıl yapıyorsunuz :) hiç benim harcim değil :)
Ve aleykumusselammmmmmmS E L A M U N A L E Y K U M
NapıyonuzVe aleykumusselammmmmmm
Hindimi bu açlar dan kaçırmaya çalışıyorum napiyim sen napiyosunNapıyonuz
kız yardımcı olacak kimsen yok muUyumadı sıpa.. anca ev toplamaya çalışıyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?