- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.881
Ben önlüklü ablayı unutamıyorum gidip bakıcam cagiricam buraya ama korkuyorum burayı da kapattiriraynen öyle vallaben o cilve topiğin de neler okudum. ne kocalar var yahu
hahaha doğru valla
Ahahahahaha napsın kıyamıyor hayat arkadaşına ama yinede çok çocuk istiyor ya kızYok be hiç ezmem ,içinden gelir de yapar. Görüyo çocuklarla çok sıkıntı yaşıyorum ,tımarhaneye dusmeyeyim diye iki el atiyo
hahahahBen önlüklü ablayı unutamıyorum gidip bakıcam cagiricam buraya ama korkuyorum burayı da kapattirir
Ahahahahahaha bak hatırlattın gene yaaaa deliiihahahahben biri halay çekmeye başladık demişti galiba ona halen gülüyorum
Manyak işte :/Ahahahahaha napsın kıyamıyor hayat arkadaşına ama yinede çok çocuk istiyor ya kız
daha varda niyetlisin söylemiyimAhahahahahaha bak hatırlattın gene yaaaa deliii
Işte enişte beyin çocuk sevgisini anlatan yegane kelimeManyak işte :/
hahahahManyak işte :/
Aha bu doktor varya mercedesi banyoya sokuyordu az kalsın da çocuklar zor tuttudaha varda niyetlisin söylemiyim
yok artık yuhAha bu doktor varya mercedesi banyoya sokuyordu az kalsın da çocuklar zor tuttu
Kız mercedes dediysek yani çocukların akülü yaaaayok artık yuh
hahah dedim ne oluyor töbe töbeKız mercedes dediysek yani çocukların akülü yaaaa
Yok yaaaa anlamadın sen yıkayacaktı beyaz tişörtle mercedesihahah dedim ne oluyor töbe töbeküçük gelmez mi kız o :)
hahah şimdi anladımYok yaaaa anlamadın sen yıkayacaktı beyaz tişörtle mercedesi
Ahahahahaha bir abla tavsiye ettiydihahah şimdi anladımbaya ilginç yani
ama ne diyim kiAhahahahaha bir abla tavsiye ettiydi
Şaka yapıyor beee :))hahah şimdi anladımbaya ilginç yani
akülü arada olmadan da yapılabilir tatlım :))Şaka yapıyor beee :))
Sıkıntı yok ,her türlüakülü arada olmadan da yapılabilir tatlım :))
hahahahSıkıntı yok ,her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?