- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.901
AhahahahahaŞaka yapıyor beee :))
Adı doktorhahahah
Sonra derinine konuşalımama ne diyim kiniyetlisin yazmak istemiyorum
hahah tamamSonra derinine konuşalım
kız uyut bebişi artık anam ben burda yoruldumYine bebek sallama. .
Kız uyuyo hemen uyanıyo.. uykusunu alamadığı için huzursuz.. sonra en baştan. .kız uyut bebişi artık anam ben burda yoruldum
inşallah uyur tatlım yaKız uyuyo hemen uyanıyo.. uykusunu alamadığı için huzursuz.. sonra en baştan. .
Sadece bir oda süpürebildim. Makinaya çamaşır attım. . Ara vermekten iş bitmiyo..inşallah uyur tatlım yasende işlerini halledebilirsin
doğru tatlım yaSadece bir oda süpürebildim. Makinaya çamaşır attım. . Ara vermekten iş bitmiyo..
Aa,kıbrıslımısın sibel,onlarda yumurtladı değil de,doğurdu derValla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)
Var.. halamlar var komşu. Çok sıkışsam bi 10 dk veriyorum da bunlar günlük işler işte. .doğru tatlım yakomşun felan yok mu. komşun ilgilenirken sen halletsen işleri
sibeyyyyyyyylllllll gittiamma konuştunuz haaaa
Şşşttt sessizlik
Kafam ağrıdı
Nirde benim bastonum
Sibbeellll viledayı ver hele
ay kıyasmam tatlım yaVar.. halamlar var komşu. Çok sıkışsam bi 10 dk veriyorum da bunlar günlük işler işte. .
sen bizi özle tabi bi kerem gelirsen özlemezsinKızlaaar sizi çok özledimm ne yaptınız bensiz neleee kaçırdımanamgildeyim hala
Bunun açıklamasını tekrar yapmıcam tatlım çok yorucu :)) sen gelişmelerden haber versen bizi özle tabi bi kerem gelirsen özlemezsin❤♡❥❤♡❥
gelişme yok tatlım aynı sohbet ediyoruzBunun açıklamasını tekrar yapmıcam tatlım çok yorucu :)) sen gelişmelerden haber ver
@Enyalios geldi mi hiç?gelişme yok tatlım aynı sohbet ediyoruz❤♡❥❤♡❥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?