- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.841
Yaaaaa cokkk beyefendidir benim oğlum koca lazım adamlar yapmıyor onun yaptığını birde hayvan derler kizdilarmi hayvanlar daha duygusalAbooooww ne kadan centilmen bir beykıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!
Kızım bide senmi çıktın yaaaa :eve bomba atan smile:Hindiler tavuklar horozlar...ımmyami yami yamiiiiii pek lezzetli görünüyorlar sibel
He konuştumsibeyyyylllll❤♡❥❤♡❥ ay hindileriniz bile değişik :))@Daughter of your father konuştun mu kız hindilerle
Farkettimhahah sibeyyyyllll ben bir şey demedim bak
hahah cilve doktoru valla hindileri bile tedavi ediyorHe konuştum
Yok kocisimi tenzih ediyorumhahahah
hahah kocasından dert yanan bir kadın
vay vayYok kocisimi tenzih ediyorum
Hee tamamen kırmızı gece duygusallığıYaaaaa cokkk beyefendidir benim oğlum koca lazım adamlar yapmıyor onun yaptığını birde hayvan derler kizdilarmi hayvanlar daha duygusal
Kızım onun kocisine laf etme adam çocukla ilgilenir yemek yapar salata pilav yapar sofrayı kurar bu adam beyefendi olmasın kim olsunvay vayterzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ama
nesli tükenmekte olan erkek türlerinden bacımKızım onun kocisine laf etme adam çocukla ilgilenir yemek yapar salata pilav yapar sofrayı kurar bu adam beyefendi olmasın kim olsun
Tabiki ama normalde de centilmen bir hindi o yareni yemek yemeden yemez :-(Hee tamamen kırmızı gece duygusallığı
Bir seansta kaptilar işi , 1 haftaya kalmaz 10çocukları olurhahah cilve doktoru valla hindileri bile tedavi ediyor
Aferin sanadanesli tükenmekte olan erkek türlerinden bacımbende son anda öyle birini kapmışım
Bizde sökük yırtık olmazvay vayterzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ama
hahahahBizde sökük yırtık olmaz
Kızım onun kocisine laf etme adam çocukla ilgilenir yemek yapar salata pilav yapar sofrayı kurar bu adam beyefendi olmasın kim olsun
@sibell09 hindi sayısında artış olursa sebebi belliBir seansta kaptilar işi , 1 haftaya kalmaz 10çocukları olur
valla benimki hazır yapmaz
Yok la ne yemeği ,hazır çorba bide salata
Azcık etinden sütünden versen de hain kocalar yese içse belki huyları benzerTabiki ama normalde de centilmen bir hindi o yareni yemek yemeden yemez :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?