- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
O zaman gelmemDeli manyak tepiniyrum:))
Hobaaa, börek dedin ,ciğerimi yedin :)ellerin dert görmesin. .Böreğimi alıp geliyim ne yaptın sahura
Ama sırf senin güzel hatrin icin istanbul için değil
Hadi bide komşu çıkın ne gülerimhadi bee
neresi =)
Deniz kiyisi :))) ama okdr acik adres veremem ozl knularm vr sn verebliosan ver bakaym yaknyz ama o civara ck yaknm :))hadi bee
neresi =)
Hadi bide komşu çıkın ne gülerim
Afiyet olsun tazeee tazeee sıcaklık sicakkHobaaa, börek dedin ,ciğerimi yedin :)ellerin dert görmesin. .
Ben napcam,herifi bekliyorum ki kahvaltılık birşeyler hazırlayalım :) elim kolum kalkmıyor, mortingen :)
Deniz kiyisi :))) ama okdr acik adres veremem ozl knularm vr sn verebliosan ver bakaym yaknyz ama o civara ck yaknm :))
Valla ben bile biyerde açtığımda tedirgin oluyorum biri görecek diye hatta yakınların yanında hiç açmıyorumyok artık çevremde kimsenin kk da takıldığımdan haberi yok
Bncede cok yakiniz :))) evet ozel knular olunca tanitamioz malesef :))haha ben de veremem cnm
kv yle alakalı konularım var
sanırım yakın yerlerdeyiz. =)
Valla ben bile biyerde açtığımda tedirgin oluyorum biri görecek diye hatta yakınların yanında hiç açmıyorum
Bncede cok yakiniz :))) evet ozel knular olunca tanitamioz malesef :))
Tamam komsum :))) yasin kac komsu evlisin herlde colk cock tanisalm ozmn ustu kapali :)))aynen cicim, komşum diyim sana o zaman bundan sonra
Benimki görse kesin girip araştırır beni zaten adımla nikim aynı bide ayrıntılı mesajlarım var konularda kesin ifsaa olurumbir kere açtım eltim baktı o ne dedi
hiiiiç dedim
Yattım kalktım yine yattım yine kalktım şimdi yine yatıcam :) oruç çarptı :)Afiyet olsun tazeee tazeee sıcaklık sicakk
Ne oldu yoruldun bu kadar senin herif uyuyormu kaldır gelsin yardım etsin değil öyle 10 çocuk istemesi
Tamam komsum :))) yasin kac komsu evlisin herlde colk cock tanisalm ozmn ustu kapali :)))
Cnm inanirmisin kopyala yapistir :)))evliyim cnm çocuğum yok
düşünüyoruz inşallah rabbim nasip eder
senin var mı
yaş 29
sen?
Benimki görse kesin girip araştırır beni zaten adımla nikim aynı bide ayrıntılı mesajlarım var konularda kesin ifsaa olurum
hahaCnm inanirmisin kopyala yapistir :)))
Evliyim cock yk istioz ama yas 29 :)))
Aynen icimden br ses sni taniorm dio :)))haha
aynı resmen
Cnm inanirmisin kopyala yapistir :)))
Evliyim cock yk istioz ama yas 29 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?