- 22 Nisan 2015
- 19.181
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Aynen icimden br ses sni taniorm dio :)))
Yok yani tahmn edemem tbide ayni yerlerde oturuosak liseden flan kesin taniozdur yas ayni cnku :))kimmişim o zaman ben
Ahahahaha bende aynıyım valla gece 4 buçukta yattım 11 de kalktım pazara gittim ev işi yaptım yarim saat uyudum bide yemek yaptım yetmedi teravih var tabi şuan gözler kapaniyo kapaniyo açılıyo uyusam uyanamam benimkine diyim yiyelim o da 3 de yiyelim diyo yarın uyusam diyordum sabah yine kalkmam lazım offg hiçç dayanamiyom uykusuzluğaYattım kalktım yine yattım yine kalktım şimdi yine yatıcam :) oruç çarptı :)
Geldi şimdi ,tek gözü açık yardım ediyor güya :)
Ellerine saglik
Yok yani tahmn edemem tbide ayni yerlerde oturuosak liseden flan kesin taniozdur yas ayni cnku :))
Değiştirmem yaaa zaten böyle bile şifremi unutup duruyon ismim nasıldı unutuyom o zaman hiç bulamamaynen sibelcim, nickini değiştirebiliyosun değiştir bence tatlım tanımasınlar,
benim konularda da çok belirli şeyler var. .
ama nickim çok farklı ismimle
Heeee ii bari ozmn tanimam :)))kuzum ben anadolu yakasından gelin geldim buraya
okulum üsküdardaydı
sonradan avrupai oldum yani
Ama ben dedim size dimiAynen icimden br ses sni taniorm dio :)))
Nicki ve sifreyi Kaydet cnm telefona bn ole yaptm :))Değiştirmem yaaa zaten böyle bile şifremi unutup duruyon ismim nasıldı unutuyom o zaman hiç bulamam
Değiştirmem yaaa zaten böyle bile şifremi unutup duruyon ismim nasıldı unutuyom o zaman hiç bulamam
denk gelmiş olabiliriz sahilde filanAma ben dedim size dimi
Tabi tabi benim koca girsin sonra dimiiNicki ve sifreyi Kaydet cnm telefona bn ole yaptm :))
Kız oruçlu oruçlu başk işim yoktu zatenOhhh ne güzel yan gel yatt skott bugün yokmuydu
Yesunler o renkleriiiiBordooooo
Maviiiiii
En buyuuuuukkk
TRAZOOONNN
Aahahhaa :))Bende severim,içerde uyuyor şimdi,çocuklarımın bubası
Kanka sibelin bi elinden sen tut bi elinden ben havaya kaldıralım şunuda görsün gününüOldi :) ama sen benim yanımda rahat edemezsin
bende de ıspanaklı var , tarafını seçHobaaa, börek dedin ,ciğerimi yedin :)ellerin dert görmesin. .
Ben napcam,herifi bekliyorum ki kahvaltılık birşeyler hazırlayalım :) elim kolum kalkmıyor, mortingen :)
Bizde gttk sknti yk henz erken diolr ama iki yillik evliyim snn. Ne kadrnoldu ?ne zamandır düşünüyosunuz cnm
doktora gittin mi
ben gittim eşime de
bana da bakıldı
bir sorun yok
1 saat canım merkeze altinkummuhayırlısı, ben de çok unuturum şifreyi
yazın didim e gelmeyi düşünüyoruz tatile
aydına yakın sanırım =)
Tabi tabi benim koca girsin sonra dimii
Hahahahh esinnde hberi yksa ozmn cuzdnnda br kagda yaz anlamsz sklde :))Tabi tabi benim koca girsin sonra dimii
Bizde gttk sknti yk henz erken diolr ama iki yillik evliyim snn. Ne kadrnoldu ?
Olduu iki deli araniza alıp beni naparsiniz bilmiyorum artıkKız oruçlu oruçlu başk işim yoktu zaten
Yesunler o renkleriiii
Aahahhaa :))
Kanka sibelin bi elinden sen tut bi elinden ben havaya kaldıralım şunuda görsün gününü
bende de ıspanaklı var , tarafını seç
Ben yazdıklarımı yüzüne de söylüyorum ama özelim burası benim okumasın gizlio iş sakat canm ben de yapmadım
okur sonra anasına yazdıklarımı
Rabbimninsallah nasip eder dur bakalm birkere okduysa olr elbet ama rahm filmi mtlaka cktir cnm cktirmedysen kayip olmasida kotu ama hersy Allahtnbiz 5 yıllık
2 sene korundum
cnm
geçen sene de bir kaybım oldu
6 ay korun dediler
şimdi tekrar düşünüyoruz
bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?