- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
ne soyliyim kız iki.kafa dağıtıyorum burada onuda bilmesin artık dimiHahahahh esinnde hberi yksa ozmn cuzdnnda br kagda yaz anlamsz sklde :))
Heheheh yani bnm esim blio grdgmi ama kadnlrla knstgum icin grip bakmaz :) snucta ck skur kotu bsy yapmiozki esinde bnce izin verr herlde ayrica tbkide yalan soleme bukdr basit sylr icin hemde...ne soyliyim kız iki.kafa dağıtıyorum burada onuda bilmesin artık dimibakmaz bakmaz cuzdanimada bakacağı tutar yalanda söyleyemem ona hiç tam bir fiyasko olur anlicagin
Kv flan ailevi sylr oaylasiosan o sknti tbi :)) bnm ole knulrm yk rhtm ondn :)))ne soyliyim kız iki.kafa dağıtıyorum burada onuda bilmesin artık dimibakmaz bakmaz cuzdanimada bakacağı tutar yalanda söyleyemem ona hiç tam bir fiyasko olur anlicagin
Yok daha önce demiştim ben ona ama sonra demedim bir daha unutsun boşverHeheheh yani bnm esim blio grdgmi ama kadnlrla knstgum icin grip bakmaz :) snucta ck skur kotu bsy yapmiozki esinde bnce izin verr herlde ayrica tbkide yalan soleme bukdr basit sylr icin hemde...
Pardon bakarmısınız,internet hizmetiniz varmı acabaa?İnternetim azalıyor da,KKda önemli bir toplantıyı kaçırıcamo iş sakat canm ben de yapmadım
okur sonra anasına yazdıklarımı
Yok daha önce demiştim ben ona ama sonra demedim bir daha unutsun boşver
Ben ona söylemediğim şeyi yazmadım zaten hiç buraya o konuda sakinmam aileci değildir hakliysam haklisin der adaletlidir ama görmesin yinede yaa herşeyi bilmek zorunda değil yaKv flan ailevi sylr oaylasiosan o sknti tbi :)) bnm ole knulrm yk rhtm ondn :)))
Bnce bilmeli eger anlayisliysa esin ki oleye bnzior gizli girmek de olmamali bnce ama sn blirsn tbi grip okur rhtsz olr veya kendnce sbeplern vrdir elbet :))Ben ona söylemediğim şeyi yazmadım zaten hiç buraya o konuda sakinmam aileci değildir hakliysam haklisin der adaletlidir ama görmesin yinede yaa herşeyi bilmek zorunda değil ya
26 cocugumuz henüz nasip diyelim beklerim gelirsen yolun düşerseYani ailen icin doru olani sn blirsn tbi cnm :)) snn yas kac cokk cocuk flan sni tanimam zten aydinla hic alakam yk :))
Pardon bakarmısınız,internet hizmetiniz varmı acabaa?İnternetim azalıyor da,KKda önemli bir toplantıyı kaçırıcam
Pardon bakarmısınız,internet hizmetiniz varmı acabaa?İnternetim azalıyor da,KKda önemli bir toplantıyı kaçırıcam
Gizli girmiyorum kız karşısında yazıyorum şuan zaten nikimi falan bilmiyor onu diyorumBnce bilmeli eger anlayisliysa esin ki oleye bnzior gizli girmek de olmamali bnce ama sn blirsn tbi grip okur rhtsz olr veya kendnce sbeplern vrdir elbet :))
1 saat canım merkeze altinkummu
Rabbimninsallah nasip eder dur bakalm birkere okduysa olr elbet ama rahm filmi mtlaka cktir cnm cktirmedysen kayip olmasida kotu ama hersy Allahtn
Şifremi veriyorum yazzPardon bakarmısınız,internet hizmetiniz varmı acabaa?İnternetim azalıyor da,KKda önemli bir toplantıyı kaçırıcam
Heee anladm ozmn sorn yk :)))Gizli girmiyorum kız karşısında yazıyorum şuan zaten nikimi falan bilmiyor onu diyorum
Güzeldir denizi cokk bizde düşünüyoruz bu yaz didimi bakalım belki karşılaşırızevet cnm o civarda
teyzesinin yazlığı var
oraya gidicez
Cok sukur ozmn olur insallah cnm sabir gerektirir bu isler Rabbim nasip edecektir insallah bakalm bizim de vaktimiz gelir elbetçektirdim cnm echomarda
rahim filmini,
tüpler açıkmış.
Olur insallah hersyin hayirlisi yokum dusmez gibi ama duserse hber ederm agirlarsin artk :))26 cocugumuz henüz nasip diyelim beklerim gelirsen yolun düşerse
Ayıp ediyorsun misafir benim işimOlur insallah hersyin hayirlisi yokum dusmez gibi ama duserse hber ederm agirlarsin artk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?