"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Şaka maka liseden beri küfür etmiyorum he :) 4-5 sene olmuş ben küfür etmiyorum :/ bazen çok dertliysem anlatırken yaşıyorsam tek tük
Kufur kapsamina soktugumuz kelimeler onemli :) agir kufur bende etmem ama, seref yoksunu kelimeler tukettigim olmustur :)

Diktir git gibi mesela kavşak gibi ahahahaha aay bugün bir değişiğim hoş geldin bu arada :)
Hahahha hb cnm bn coktndir brdaym :))) sn hosgeldn :))) kufur ck ayip hic svmem ama tbkide asiri snirlendgmde tnimadklrma ederm

Hahahha hb cnm bn coktndir brdaym :))) sn hosgeldn :))) kufur ck ayip hic svmem ama tbkide asiri snirlendgmde tnimadklrma ederm
Önceden lisede ayy görsen beni güya imamhatip okuyorum sinirlenmediğimde gayet tatlı dilli son derece hanım, ama sinirleninceee eyy çok fenaydım

Uyku deme bana uyku deme :) yat valla hatta bide benim yerime yat :) bende bilmiyorum ya bugun bi keyfsizim, duygusalim sebepte yok, yada varda bilincaltinda saklaniyo :)
Yaaaa bendede oluyor bazen sabahtan mutsuz sinirli uyaniyorum

Ahahahaha sizin eve göz koymuş

Önceden lisede ayy görsen beni güya imamhatip okuyorum sinirlenmediğimde gayet tatlı dilli son derece hanım, ama sinirleninceee eyy çok fenaydım
Lisede bnde oleydim kavgaci flan hatta bikere polise kufur ettm oda gtti bni mudure soledi babama ihbar kagdi gnderdilr azdha uzaklastrma alcktm ve o gun bu isleri brktm 11 senedir cok usluyum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…