- 30 Ocak 2017
- 14.746
- 200.096
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.721
Sitede küfür yasak olmasa gör sen beni de işte :) neyseYa takmam da kafasi baska biseye bozuk belli beni tersliyo. Bendede boyle bi huy var insanlardan cabuk soguyorum iste :) ama dedigin gibi klavye artisti cok burda
Hahaha guldurdun valla beni. Aynen bazen insan zor tutuyo kendini :)Sitede küfür yasak olmasa gör sen beni de işte :) neyse
Şaka maka liseden beri küfür etmiyorum he :) 4-5 sene olmuş ben küfür etmiyorum :/ bazen çok dertliysem anlatırken yaşıyorsam tek tükHahaha guldurdun valla beni. Aynen bazen insan zor tutuyo kendini :)
Kufur kapsamina soktugumuz kelimeler onemli :) agir kufur bende etmem ama, seref yoksunu kelimeler tukettigim olmustur :)Şaka maka liseden beri küfür etmiyorum he :) 4-5 sene olmuş ben küfür etmiyorum :/ bazen çok dertliysem anlatırken yaşıyorsam tek tük
As komsum hgeldin hayirsiz komsuselam kızlar
Nımızsıs, şeref yoksunu, pizivink (kibarcası tabi banlanmamak için şuan)Kufur kapsamina soktugumuz kelimeler onemli :) agir kufur bende etmem ama, seref yoksunu kelimeler tukettigim olmustur :)
Hicbsy anlamadk :)))Nımızsıs, şeref yoksunu, pizivink (kibarcası tabi banlanmamak için şuan)
Diktir git gibi meselaHicbsy anlamadk :)))
Hahahha hb cnm bn coktndir brdaym :))) sn hosgeldn :))) kufur ck ayip hic svmem ama tbkide asiri snirlendgmde tnimadklrma edermDiktir git gibi meselakavşak gibi ahahahaha aay bugün bir değişiğim hoş geldin bu arada :)
Önceden lisede ayy görsen beniHahahha hb cnm bn coktndir brdaym :))) sn hosgeldn :))) kufur ck ayip hic svmem ama tbkide asiri snirlendgmde tnimadklrma ederm
Yaaaa bendede oluyor bazen sabahtan mutsuz sinirli uyaniyorumUyku deme bana uyku deme :) yat valla hatta bide benim yerime yat :) bende bilmiyorum ya bugun bi keyfsizim, duygusalimsebepte yok, yada varda bilincaltinda saklaniyo :)
Ehh iyiki doğdun o zamanBizimde oazr dundu iste dun alalm dedk snra iftrdi dogm gnumdu derken unttk pazrda ck dha gzl oluuo tbi markette tek tip hemde pahali :))
Kutlamasydin bari hihhhh tskler o zmnnEhh iyiki doğdun o zaman
Ahahahaha sizin eve göz koymuşNerde catlak ben orda gecen gun iki geç kiralik ev ariyorlardi bende balkonda oturuyomm aba dedi birsi burda kiralik daire yok mu bilmiyorumm yok galiba dedim cocuk arkasina döndü gitti bi satat sonra geldi abla siz daha burda mi oturacaksiniz evet gordugun gibi oturuyoruz neyse dun tekrar kapi caldi gene o adam abla ne zaman cikmagi dudunuyorsuniz1. Yil yada 2 yil sonra tm dedi cikinca haber verin tatm dedimm kapiyi kapattım iki sat sonra gelmis abla numarami vermeyi unutmusm onuda aldimm simdi gozumm hep kapida gene gelecek
Lisede bnde oleydim kavgaci flan hatta bikere polise kufur ettm oda gtti bni mudure soledi babama ihbar kagdi gnderdilr azdha uzaklastrma alcktm ve o gun bu isleri brktm 11 senedir cok usluyum :)))Önceden lisede ayy görsen benigüya imamhatip okuyorum sinirlenmediğimde gayet tatlı dilli son derece hanım, ama sinirleninceee eyy çok fenaydım
Ama bitek ben kutladımKutlamasydin bari hihhhh tskler o zmnn
Evet farkettm gozume girdin hahahaha :)))Ama bitek ben kutladım
Demek seninde sabıkan var :)) eee gardaşım kanlı yollardır bunlaar geçmesi zordurLisede bnde oleydim kavgaci flan hatta bikere polise kufur ettm oda gtti bni mudure soledi babama ihbar kagdi gnderdilr azdha uzaklastrma alcktm ve o gun bu isleri brktm 11 senedir cok usluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?