- 30 Ocak 2017
- 14.746
- 200.096
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.761
Kraliçe rica ediyorum her şeye çok basitmiş gibi bakma. Senin için basit olan bir şey başkası için olmayabilir. Bu benimle ilgili bir şey. Sana söylese sen alınmazsın belki. Ama benim espiri anlayışm bu şekilde değilkızlar şurda geyik yapıyoruz ❤♡❥❤♡❥ olmasın böyle şeyler aaaa :)
Tamam pardon kusura bakma birdaha sana şaka yapmamKraliçe rica ediyorum her şeye çok basitmiş gibi bakma. Senin için basit olan bir şey başkası için olmayabilir. Bu benimle ilgili bir şey. Sana söylese sen alınmazsın belki. Ama benim espiri anlayışm bu şekilde değil
Bunlar birbirimizi çok iyi tanımadığımızdan oluyor herkesin sınırları olabilir. Kraliçe terbiyesiz dedi bunu senin terbiyeni annende unutmuşsun demen kadar ciddiye almadım. Ama o da hoş değildi tabiYahu bunda büyütülecek birşey yok nisan sana ne diyon kız terbiyesiz dedi bende annesinde unutmuş zaar dedim yani art niyetli birşey değildi sen bana söylesen ben yanlış anlamazdım sahsen
Canım sen bu şekilde söyledikten sonra kusura bakma demeninde bir anlamı kalmaz. Bir insanjn kalbine dokunmak çok kolaydır. Şaka yapmam demek yerine, bu tarz bir şaka yapmam desen daha doğru değil miTamam pardon kusura bakma birdaha sana şaka yapmam
Hehehe evet liseye kdr erkek gbiydimde bn lisedn sonra döndum :)))Demek seninde sabıkan var :)) eee gardaşım kanlı yollardır bunlaar geçmesi zordur
Yani bir cümle ancak bu kadar ters anlaşılır diyorum ve niyetimin kötü olmadığını belirttim ayrıca o da ters şekilde söylememişti sana diyorum ve konuyu kapatıyorum kusura bakmaBunlar birbirimizi çok iyi tanımadığımızdan oluyor herkesin sınırları olabilir. Kraliçe terbiyesiz dedi bunu senin terbiyeni annende unutmuşsun demen kadar ciddiye almadım. Ama o da hoş değildi tabi
Tmm tmm cocuk yngec olablrYengeç farkı
Yok tamam sorun yok nasil istersenCanım sen bu şekilde söyledikten sonra kusura bakma demeninde bir anlamı kalmaz. Bir insanjn kalbine dokunmak çok kolaydır. Şaka yapmam demek yerine, bu tarz bir şaka yapmam desen daha doğru değil mi
Tmm tmm cocuk yngec olablrama ikzler olrsa bn karismam :))
tamam tatlım haklısın ne diyim :)Kraliçe rica ediyorum her şeye çok basitmiş gibi bakma. Senin için basit olan bir şey başkası için olmayabilir. Bu benimle ilgili bir şey. Sana söylese sen alınmazsın belki. Ama benim espiri anlayışm bu şekilde değil
kız ben şakasına dedim yani herhalde sana kalkıp terbiyesiz demem diyemem de yaniBunlar birbirimizi çok iyi tanımadığımızdan oluyor herkesin sınırları olabilir. Kraliçe terbiyesiz dedi bunu senin terbiyeni annende unutmuşsun demen kadar ciddiye almadım. Ama o da hoş değildi tabi
TeşekkürlerYok tamam sorun yok nasil istersen
Cokkkk tesekkur ederm cnmdoğum günün kutlu olsun tatlım❤♡❥❤♡❥
Yani ışte sorun burda kimse kimseye hakaret etmez edemez burda zaten işimiz geyik kafa dağıtmak ona takılıyoruz buna takılıyoruz iki gülelim.diyoruz ama yok.anam girmicem bidaha herhalde artiktamam tatlım haklısın ne diyim :)
kız ben şakasına dedim yani herhalde sana kalkıp terbiyesiz demem diyemem de yani
Canım biliyorm ben senin terbiyesiz demene o kadar takılmadım sorn değiltamam tatlım haklısın ne diyim :)
kız ben şakasına dedim yani herhalde sana kalkıp terbiyesiz demem diyemem de yani
Yani ışte sorun burda kimse kimseye hakaret etmez edemez burda zaten işimiz geyik kafa dağıtmak ona takılıyoruz buna takılıyoruz iki gülelim.diyoruz ama yok.anam girmicem bidaha herhalde artik
kızlar sakin olalım. tamam herkes birbirine alınabilir ama bunu büyütmeden tatlıya bağlamak gerekir . lütfen birbirimizi kırmayalım❤♡❥❤♡❥Canım biliyorm ben senin terbiyesiz demene o kadar takılmadım sorn değil
Yok yok.tamamdır canimkızlar sakin olalım. tamam herkes birbirine alınabilir ama bunu büyütmeden tatlıya bağlamak gerekir . lütfen birbirimizi kırmayalım❤♡❥❤♡❥
Sibish gecende biriyle knsuodm baska br topikte kizla iki gn knstk baya tnistk 2. Gun espri yptm anam bu aslan gbi bir basladi yahu diom ska yaptm dio yk nsl ska yaparsn bni kac gn tnion ula diom sohpetn adi samimi sohpet nie geldn ozmn bturlu anlamadi ardan zmn gecti anladi da ozmnda bn anlamadm :)))) yani anlicn tkilma bole sulre birsuru insn vr mimik de gorunmuo insnlr ska yapldgnibanlamio bazilrida sakadn anlamio bazilrida saka kaldirmio :)))Yok yok.tamamdır canim
Sen ne şakası yapmıştın?Sibish gecende biriyle knsuodm baska br topikte kizla iki gn knstk baya tnistk 2. Gun espri yptm anam bu aslan gbi bir basladi yahu diom ska yaptm dio yk nsl ska yaparsn bni kac gn tnion ula diom sohpetn adi samimi sohpet nie geldn ozmn bturlu anlamadi ardan zmn gecti anladi da ozmnda bn anlamadm :)))) yani anlicn tkilma bole sulre birsuru insn vr mimik de gorunmuo insnlr ska yapldgnibanlamio bazilrida sakadn anlamio bazilrida saka kaldirmio :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?