- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.681
Bu çilek işini.bende çok merak ediyorumda denemedim bir türlü nasil oluyor sık sık capalamak mi gerekiyor gübre neyin veriyonmu normal toprağımı diktin yoksa altına naylon seripmi diktinBak örnek al kiralice ayyy kiz simdi nerden baslasamm bilemedimm hava sicak ya cileklerimde olmus onlari dun toplayip terar capaladimm:)
Ayyy cilek dalindn ck lezzetli oluyo ya cnm ckti smdi :)))Bu çilek işini.bende çok merak ediyorumda denemedim bir türlü nasil oluyor sık sık capalamak mi gerekiyor gübre neyin veriyonmu normal toprağımı diktin yoksa altına naylon seripmi diktin
Tosun.derken ????Evet bahceli ev yanliz benimm degil kira dede tek oturuyor o dikmemi istedi sagolsun hersey organik bi tosun yok
Hosbulduk canim. Iyi diyelim iyi olsun benimde :)As cnm iyiyim sn nslsin hosgeldin :))
Organigi bir başka.kokuyor ufak ufak biz cilekmi yiyoruz yaaa aldiklarimiz samanAyyy cilek dalindn ck lezzetli oluyo ya cnm ckti smdi :)))
Hosbulduk canim :) sohbetiniz bol olsun :)Gel oğrumm hos geldinn ❤❤
Hosgeldinnn canım nasssin iyisin inşallahHosbulduk canim. Iyi diyelim iyi olsun benimde :)
Hosbulduuuuk :) iyi oluyorum yavas yavas :) sen nasilsin bakalim ?Hosgeldinnn canım nasssin iyisin inşallah
Gulu guluuuu olandan tosun ahah evet cok basit surekli ilgi istemiyor cilekler suyunu ver yeter ben genede yapiyomm capaTosun.derken ????
Evet dalindn yemisligim vr kucuk kucuk ama cok lezzetli hele kokusu missss olsda yesek :))Organigi bir başka.kokuyor ufak ufak biz cilekmi yiyoruz yaaa aldiklarimiz saman
hahah gündüz neden olmasın kiBacım senin hormonlar denisik ya bu çocuk işini bide gündüz dene bakalımhani herşey sende ters ya gece yaptın olması bide gündüz yap
selam tatlım❤♡❥❤♡❥ hoşgeldin❤♡❥❤♡❥Selam kizlar:) nasilsiniz?
ofAyyy cilek dalindn ck lezzetli oluyo ya cnm ckti smdi :)))
Bak benim tosunumu gene doladin diline haaaaaaGulu guluuuu olandan tosun ahah evet cok basit surekli ilgi istemiyor cilekler suyunu ver yeter ben genede yapiyomm capa
Kiyamam bilseydimm demezdimm vicdan yaptimm simdiEvet dalindn yemisligim vr kucuk kucuk ama cok lezzetli hele kokusu missss olsda yesek :))
Valla oruçlu zaten canım soğuk fresh biseyler çekiyo adama çilek getirtmeyelim simdiEvet dalindn yemisligim vr kucuk kucuk ama cok lezzetli hele kokusu missss olsda yesek :))
Hosbulduk nisanim, nasilsin?selam tatlım❤♡❥❤♡❥ hoşgeldin❤♡❥❤♡❥
of
Yok gündüz yapsın diyom ben de gece yaptı olması bide gündüz denesinhahah gündüz neden olmasın ki
Kiz o sitileto lari hic gitmiyor gözümden esime dedim dun nerden bulursan bu bize taze tavuk al neyseki kesme bi tane bulduBak benim tosunumu gene doladin diline haaaaaa
Ayyy hakkat gzl gider bn aldircm :))) dun de aklma gelmisti iftara annemlere gttk unttk ama bgun dha da dayanamam gari :)))Valla oruçlu zaten canım soğuk fresh biseyler çekiyo adama çilek getirtmeyelim simdi
Of guveysinden hallice uykusuz misafir gönderdim şimdi kocada yemeğe geldi gitti mi vuracam kafayı.yatacam hayallerim var inşallah bir engel çıkmazsa sen ne olsun hayirdirHosbulduuuuk :) iyi oluyorum yavas yavas :) sen nasilsin bakalim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?