"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Topik sahibi bebek bavulu hazırlıyor da,ben karşıladım sizi,akşam şenlenir buralar,iftarı yapan ipini topunu alıp geliyor,sizi de bekleriz
İnşallah oruç lu insanların geyik yapmaya da hali yok tabi o zaman tanışalım biz

İnşallah oruç lu insanların geyik yapmaya da hali yok tabi o zaman tanışalım biz
Tabi canım,ben şu karşıki müstakil evde oturuyorum:)Evli çocukluyum,burada çok eğlenirsin,çok tatlı kızlar var...Akşamları çay muhabbet beleşDiğer geyiklere misafirliğe gidiyoruz bazen.Dün akşam yafrukurt obasındaydık.Sen kimsin,nerden gelip nereye gidersin

Evimi biliyosun zaten bende evli ve bebeliyim ev hanimiyim kilolari ile basi dertte bir kadinim misafir olmayı ve misafir çağırmayı severim

Evimi biliyosun zaten bende evli ve bebeliyim ev hanimiyim kilolari ile basi dertte bir kadinim misafir olmayı ve misafir çağırmayı severim
Burada çok güzel diyet topikleri var,insanı %50 küçültüyorlar başarıyla canım,onlara katılabilirsin,vazgeçeni itinayla ikna ediyorlar,kaçırma bence...

Burada çok güzel diyet topikleri var,insanı %50 küçültüyorlar başarıyla canım,onlara katılabilirsin,vazgeçeni itinayla ikna ediyorlar,kaçırma bence...
Aaayyy iradesizim ben yaa hep vazgeçiyorum hemen pes ediyorum

hahah delü heyecanlandırma beni :)
Nisan çantana okuyacak bişeyde koy,canın sıkılırsa zaman geçirirsin,ben çatlak ebelerden gazete istemiştim okumak için,hemde doğumdan 1 2 saat sonrahastaya bişey oluyo diye gelip ateşimi ölçmüşlerdi
Daha doğrulamayanın gazete neyine

hahah kız niye sıkılıyım burası varya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…