- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.441
Bende evlendinmi diyecektimMüstakbel gelin hanım demek istedim,yanlışmı biliyorum
Cekirdegin izmirce hali :)husniye lutfiye fahriye tahliye,biri tuttu mu
Ahahahahaha kimse anlamadıCekirdegin izmirce hali :)
Evet gevregi bilemiyolar ya :)Ahahahahaha kimse anlamadı
Ahahahaha Kkiz buralı olunca hemen anlıyoruz da bilmeyen vardır tabi koz sen türkiyenin neresindesinEvet gevregi bilemiyolar ya :)
çiğdeeeeeem,BENNN bilirim canem...Ahahahahaha kimse anlamadı
Ahahahahaha aaaaaa çiğdem kimmiş yaaaDenizinYosunKokusukimmisst: 52144439 .!.:çiğdeeeeeem,BENNN bilirim canem...
AntalyalardayimAhahahaha Kkiz buralı olunca hemen anlıyoruz da bilmeyen vardır tabi koz sen türkiyenin neresindesin
Kuru iftraçiğdeeeeeem,BENNN bilirim canem...
Ooooooooo deniz kum güneş Antalya Manavgat şelale mutlaka görmek istediğim yerler arasında ne guzellll ama sıcak çok sıcakAntalyalardayim
Hee kum gunes...dibimdeki havuza inemiyorum...benim velet sevmiyorOoooooooo deniz kum güneş Antalya Manavgat şelale mutlaka görmek istediğim yerler arasında ne guzellll ama sıcak çok sıcak
Ben tanımıyorum sen taniyormusun canemmmm
yok kuzum hiç tanımam :/Ben tanımıyorum sen taniyormusun canemmmm))
Havuzlu site aç kapıyı ben geldimmmmmmHee kum gunes...dibimdeki havuza inemiyorum...benim velet sevmiyor
Siteyi ayaga kaldırıyor
dibinde havuz mu var ?Hee kum gunes...dibimdeki havuza inemiyorum...benim velet sevmiyor
Siteyi ayaga kaldırıyor
Valla kim acaba bu bak bu betulde çıkmadı sessizliğe büründü çiğdem kim acep Allah Allah yaaaayok kuzum hiç tanıAllahAllah
Evet...benim degil ya sitenin havuzudibinde havuz mu var ?
Ahahahaha az biseysi senindir onunEvet...benim degil ya sitenin havuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?