- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.481
Bir de şu otlarınıza hastayım,onları da öğrensem...Burada basıp geçiyoruz,bilmiyorum ne nedirYürü be kim tutar seni ;-)
Gel yedireyim sana öğrenirsin hepsiniBir de şu otlarınıza hastayım,onları da öğrensem...Burada basıp geçiyoruz,bilmiyorum ne nedir
Hah,hoşgeldin gönlümün hannazı,nerelerde bu kız dedimBurdayım kuşum
Hah,hoşgeldin gönlümün hannazı,nerelerde bu kız dedim
hahah bende etmek üzereyim akşam gelsin istifa dilekçemi verecem :)Hoş buldum kızlar
Sabahtan beri burdayım, ev hanımlığından istifa ettim
O sarmasık kavurmanız var ya,onu benim bahçenin kenarını saran bir ota benzetiyorum resimlerden,eşim temizleyip duruyor.Ama bilmeden yapmam tabi beş görmeye başlarım herşeyi,tabi şanslıysamGel yedireyim sana öğrenirsin hepsini
Durumlar değişti kızlar evlenmiyorum olmadı. .
nasıl olmadı kuzumDurumlar değişti kızlar evlenmiyorum olmadı. .
Durumlar değişti kızlar evlenmiyorum olmadı. .
Ahaha bi çek resmini at bakalım bana bigun nasıl bir otmus ben diyeyim yenirseO sarmasık kavurmanız var ya,onu benim bahçenin kenarını saran bir ota benzetiyorum resimlerden,eşim temizleyip duruyor.Ama bilmeden yapmam tabi beş görmeye başlarım herşeyi,tabi şanslıysam
Ayrıldınız miDurumlar değişti kızlar evlenmiyorum olmadı. .
Dinlenmeye geldim kızlar bi çay çorba soğuk bişey yokmu
Sağol kuzummm vallahi bende tam dondurma almıştımdondurma var
herife diyim gelirken çikolata ve dondurma alsınSağol kuzummm vallahi bende tam dondurma almıştım
Magnum bitter cok guzelherife diyim gelirken çikolata ve dondurma alsın
Ahahahaha benim düşündüğümümu düşündün ahahaha lazım tabicikolatadüşündüğümümuost: 52145939 .!.:herife diyim gelirken çikolata ve dondurma alsın
yaaaaaaaa seni banlatacam hıhMagnum bitter cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?