- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.461
aynen ya lütfen çıksın ortaya :/Valla kim acaba bu bak bu betulde çıkmadı sessizliğe büründü çiğdem kim acep Allah Allah yaaaa
ne diyim kuzum alışkın olmadığımız şeyler bizim bunlarEvet...benim degil ya sitenin havuzu
Peace miydi acaba betulValla kim acaba bu bak bu betulde çıkmadı sessizliğe büründü çiğdem kim acep Allah Allah yaaaa
Çamaşır suyuna da klorak diyorsunuz dimiKuru iftra
Ben hiç duymadımPeace miydi acaba betul
Ahahahahahah helalllllPışıııık,şifrenizi çözdüm
Çamaşır suyuna da klorak diyorsunuz dimi
Enyalios bebeğim olabilir sankiPeace miydi acaba betul
Yok kiz hic bi numarasi yokaynen ya lütfen çıksın ortaya :/
ne diyim kuzum alışkın olmadığımız şeyler bizim bunlargüle güle kullanın
Öyleyse gelmiyom ben vazgeçtim bir saat kusadasina giderim piknik sepetimle müzik de var deniz var herşey varYok kiz hic bi numarasi yok
Muzik yok sigara icmek yok
Yenek icmek yasak ...anca yuz guneslen
Bi sure sonra sıkıcı oluyor
sigara zararlı zaten. 1 saat girip gelYok kiz hic bi numarasi yok
Muzik yok sigara icmek yok
Yenek icmek yasak ...anca yuz guneslen
Bi sure sonra sıkıcı oluyor
Beach gibisi yok hele deniz gibisi yokÖyleyse gelmiyom ben vazgeçtim bir saat kusadasina giderim piknik sepetimle müzik de var deniz var herşey var
Allahtansigara zararlı zaten. 1 saat girip gelay herşey yasakmış buraya iyi yüzme serbest
Aynen valla gittik pazar günü şemsiye piknik sepetimiz suyumuzu meyve suyumuzu aldık hem denize girdik hem serinledik hemde bir saat uyumuşum vallahi serin serinBeach gibisi yok hele deniz gibisi yok
Yürü be kim tutar seni ;-)Genel kültürüm iyidir
Ben bugün karıştım araya. Sibelle tanıştık sabah. Ben Elif tekrar tanıyayım kendimi.Sizi tanıyor muyuz acaba güzel anne adayı ❤
ablam gelmiş topiğimeBurdayım kuşum
ben görmedim ya :/ memnun oldum öğrenmişindir artık adımıBen bugün karıştım araya. Sibelle tanıştık sabah. Ben Elif tekrar tanıyayım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?