- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Evet cnm bir zmnlar elfida-34 idim smdi arbe-deli oldum :))) ama iimi ettm kotumu bilemedm :)))Eskiden Elfida 34 dün ya kız :) uyku sersemi ben anldima
Bende istanbul yaş 23 evli mutlu bebişli :)Gunaydin tanisalm tabki
İstanbul-yas 29 evli mutlu cocuksuz :))
Siz ?
Masallah Allah daim etsin bebisinizide Allah bagislasinBende istanbul yaş 23 evli mutlu bebişli :)
Sekersiz olsun bebis malim kiloAnca geldim kız :) bir yandan bebişi sallıyorum :) kaç şeker olsun
Adrianam Limam gunaydinn❤Noluyo sabah sabah ne çene varmış arkadaş bicuyutmadiniz
Eskiden Elfida 34 dGunaydin tanisalm tabki
İstanbul-yas 29 evli mutlu cocuksuz :))
Siz ?
Oyy oyy tsk cnm küçük Adriana uyutmadi beni şimdi fosur fosur uyuyoAdrianam Limam gunaydinn❤
O zaman sende gec ayna karsina biraz mimik calis kiz cekimlere hazirlanEskiden Elfida 34 d
Oyy oyy tsk cnm küçük Adriana uyutmadi beni şimdi fosur fosur uyuyo)
Sende çok akıllısın heee bilion Lima nin menejare çok kazanacak çatır çatır iş yapacak hemen menajer olmak istion hadi yaptım gitti :)O zaman sende gec ayna karsina biraz mimik calis kiz cekimlere hazirlanGelmisin burda cene caliyon.Bide beni menejerin yapsana kiz nolur
Yuppi gelsin paralar sana cok is alcam cokkk 10 köse dönecezSende çok akıllısın heee bilion Lima nin menejare çok kazanacak çatır çatır iş yapacak hemen menajer olmak istion hadi yaptım gitti :)
Bacı ben kendime ufak yollu bı araba alayım yeter köşe dönmeye gerek yok yahu gitcencde yurucende köşe dönerken ya gram gram erirsemYuppi gelsin paralar sana cok is alcam cokkk 10 köse dönecez
Geldim kız :))Abbowwww nisan yok bu hiç iyiye işaret değil
Bende tam müge anliya başvuruyodum nisan kayip diye çünkü sen her an burdasınGeldim kız :))
Gunaydin cnm evet servis kotu vaadler bos :))Günaydın kizceler ❤❤ @Enyalios çaysız bırakmamış onu gördüm ❤❤hepinize hayırlı haftalar ❤❤
Haha ne oldu kız :)) bi şikayetin mi var ?
Kız sahura kadar çay dağıtmış gördüm hakkını yemeyelim ama ❤❤Gunaydin cnm evet servis kotu vaadler bos :))
Evet ya sahura kadr dagitti smdide ramazn oyuzdn dagitmio oruclulrn cani ckmesn die :))))Kız sahura kadar çay dağıtmış gördüm hakkını yemeyelim ama ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?