- 15 Ekim 2016
- 22.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.957
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #9.021
Yooooo niğsanımıBeni dimi
Düğün sahibesi ve bir adet Helenra haydiiiin pisteee
gıskanmaaaaa o çok özel
Herkeste iz bırakmış burası ahahahahah ışığı gören geldi
Peki ya erik dalı gevrek mi?Düğün sahibesi ve bir adet Helenra haydiiiin pisteee
Nasıl bir nisağgğndı acep allah bilirYooooo niğsanımı
Güzel oluyordu ya, hem fikir alış verişi hem sahur beklemecegıskanmaaaaa o çok özel
Herkeste iz bırakmış burası ahahahahah ışığı gören geldi
Ay ben hiç sevmem düğün havalarınıPeki ya erik dalı gevrek mi?
Ben de normalde kemençe hariç pek sevmem ama şu erik dalına tav olmuyorum değilAy ben hiç sevmem düğün havalarını
Bir tek onu merak ediyorum gelse aha bu benim deseNasıl bir nisağgğndı acep allah bilir
Dimi ama neyse yine buluruz toplanacak biryerGüzel oluyordu ya, hem fikir alış verişi hem sahur beklemece
Helenra dan gelin hanıma pardon damat hanimaDüğün sahibesi ve bir adet Helenra haydiiiin pisteee
Var işte burasıDimi ama neyse yine buluruz toplanacak biryer
Ne bilem gelen olmaz burayaVar işte burasımekan mı değişek
Selamun Aleykum pat diye dalmiyim bir iki begenip gideyim demistim
Hayırlı kandiller herkeseSelamun Aleykum pat diye dalmiyim bir iki begenip gideyim demistim
Kandiliniz mubarek olsunn cumleten
Amaniiiiğiin,bura miras malı gibi örümceklendiydi,süpürdünmü juuuıstRamazana hazır mıyız sahurcular
IcimdekiSonsuzDeniz @Daughter of your father @tuzsuz_ruh Kova hatunu @Tweety @Kore-Manya kim vardı başka geçen seneden :)
Nisanım yok çoğ üzgünüm
Amaniiiiğiin,bura miras malı gibi örümceklendiydi,süpürdünmü juuuıstRamazana hazır mıyız sahurcular
IcimdekiSonsuzDeniz @Daughter of your father @tuzsuz_ruh Kova hatunu @Tweety @Kore-Manya kim vardı başka geçen seneden :)
Nisanım yok çoğ üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?