- 15 Ekim 2016
- 22.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.957
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #9.061
Pislik herifKanka özelden müstehcen şeyler konuşup kendini tatmin ediyordu
Sapkınlık işte daaPislik herif
Bence geri dönmüştür fazla yazmıyordur sadece ortaya çıkmamak için yada ikinci üyelikten falan atiliyorsa yazamiyordurBen sanmıyorum nedense geldiğini
Neden ne yapmis kiErkek olduğundan şüpheleniliyor
Bi profiline girip baksana canım ahahahah anlatmak uzun surerNeden ne yapmis ki
Özelden herkesin yatak odasını sorgulama özellikle bebek isteyenlere taktikler vermiş hatta bazı topikte macun tavsiye etmişNeden ne yapmis ki
Cinsel içerikli konuşmaları oluyordu özelden .mesela bir grup açmış ,beni ve birkaç arkadaşı daha eklemiş ,sürekli ilişkiden bahsetmek istiyordu .ben he hee diyip kaciyordum. Bazen alınıyordu da ,anlam veremiyordum .sonra oturdu taşlar yerine :)Neden ne yapmis ki
Birde grup konuşma mi yapmışCinsel içerikli konuşmaları oluyordu özelden .mesela bir grup açmış ,beni ve birkaç arkadaşı daha eklemiş ,sürekli ilişkiden bahsetmek istiyordu .ben he hee diyip kaciyordum. Bazen alınıyordu da ,anlam veremiyordum .sonra oturdu taşlar yerine :)
Konuşmalar hala duruyor silmedim :) o zaman anlamamıştım pek ama bayağı bir israrciydi. Bide bi sabah bir uyandım ,grubun içindeyim ,sormak yok :)B
Birde grup konuşma mi yapmışonu bilmiyordum bana da sürekli bahsediyordu ben vakit yok diyordum bana da diyordu senin için geçmiş
Konuşmalar hala duruyor silmedim :) o zaman anlamamıştım pek ama bayağı bir israrciydi. Bide bi sabah bir uyandım ,grubun içindeyim ,sormak yok :)
Sen miydin kız yoksa grubu kuran
Kızım ben pro bilem değilim nasıl grup kurayım yapamiyom yetki alanım dışında bi baksana kurucu belli oluyor deliSen miydin kız yoksa grubu kuran
Aman hiç bakasım yok :) prolardan başkası grup kuramıyor mu ? Biz fakiriz diye mi :)))Kızım ben pro bilem değilim nasıl grup kurayım yapamiyom yetki alanım dışında bi baksana kurucu belli oluyor deli
Kızım ben pro bilem değilim nasıl grup kurayım yapamiyom yetki alanım dışında bi baksana kurucu belli oluyor deli
Öyleymiş sanırım ahahahahahah pis fakirler fakirler ölsünAman hiç bakasım yok :) prolardan başkası grup kuramıyor mu ? Biz fakiriz diye mi :)))
Sene ben sulancemmm
Bi bana yanaşmadı neden acababeğenmediyse demek
Sen prosun bir grup kur ikimizi ekle o zamanTohtora sözüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?