"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ben sanmıyorum nedense geldiğini
Bence geri dönmüştür fazla yazmıyordur sadece ortaya çıkmamak için yada ikinci üyelikten falan atiliyorsa yazamiyordur

Yafrukurtlara bı ara gelmişti biri ikinci 3. Msjda attılar siteden kim olduğu meçhuldü :/

Neden ne yapmis ki
Özelden herkesin yatak odasını sorgulama özellikle bebek isteyenlere taktikler vermiş hatta bazı topikte macun tavsiye etmiş

Ve hatta hatta çocuk yüzünden birlikte olamıyorsaniz uyku ilacı icirin bile demiş +18 söylediklerini sayamiyorum

Neden ne yapmis ki
Cinsel içerikli konuşmaları oluyordu özelden .mesela bir grup açmış ,beni ve birkaç arkadaşı daha eklemiş ,sürekli ilişkiden bahsetmek istiyordu .ben he hee diyip kaciyordum. Bazen alınıyordu da ,anlam veremiyordum .sonra oturdu taşlar yerine :)

B
Birde grup konuşma mi yapmış onu bilmiyordum bana da sürekli bahsediyordu ben vakit yok diyordum bana da diyordu senin için geçmiş

B

Birde grup konuşma mi yapmış onu bilmiyordum bana da sürekli bahsediyordu ben vakit yok diyordum bana da diyordu senin için geçmiş
Konuşmalar hala duruyor silmedim :) o zaman anlamamıştım pek ama bayağı bir israrciydi. Bide bi sabah bir uyandım ,grubun içindeyim ,sormak yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…