- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #9.041
Amaniiiiğiin,bura miras malı gibi örümceklendiydi,süpürdünmü juuuıstRamazana hazır mıyız sahurcular
IcimdekiSonsuzDeniz Daughter of your father @tuzsuz_ruh @Kova hatunu T Tweety @Kore-Manya kim vardı başka geçen seneden :)
Nisanım yok çoğ üzgünüm
Olsun kız,sen klorakla ben çamaşır suyuyla dezenfekte ederiz kenar köşeyi nolcakDimi ama neyse yine buluruz toplanacak biryer
Ramazana hazır mıyız sahurcular
IcimdekiSonsuzDeniz Daughter of your father @tuzsuz_ruh @Kova hatunu T Tweety @Kore-Manya kim vardı başka geçen seneden :)
Nisanım yok çoğ üzgünüm
Gel gelSelamun Aleykum pat diye dalmiyim bir iki begenip gideyim demistim
Kandiliniz mubarek olsunn cumleten
Sadece beyaz çarşafın bir kısmını kaldırdımAmaniiiiğiin,bura miras malı gibi örümceklendiydi,süpürdünmü juuuıst
Gırgır fabrikası kurduysa demekNisan gırgıra gitti bir daha dönemedi
Yok , muneyle kazen onu gırgıra tekerlek yapıp sürte sürte yollamistirGırgır fabrikası kurduysa demek
Yakın sohbet ne ola ki , özelde gırgır muhabbeti mihaydi kızlar buyurun ; yeni arkadaşlıklara , sohbet, muhabbete ve yakın sohbete
Evet +18
Geri gelip kendini ispatlamadığına göre bence evetAklıma düştü şimdi nisan gerçekten erkekmiydi ?
Merak ettim akıbetini. . Acaba şimdi kim olarak aramızda :) mayıs haziran ağustos :))Evet +18
Ben sanmıyorum nedense geldiğiniMerak ettim akıbetini. . Acaba şimdi kim olarak aramızda :) mayıs haziran ağustos :))
Ben aramızda olduğuna eminim .. nasıl bir ruh hastası kendini bu kadar güzel kamufle eder ? nasıl saklandiysa şimdi öyle geri dönmüştür ..Ben sanmıyorum nedense geldiğini
Ben bilmiyorum napmis bu nisanBen aramızda olduğuna eminim .. nasıl bir ruh hastası kendini bu kadar güzel kamufle eder ? nasıl saklandiysa şimdi öyle geri dönmüştür ..
Erkek olduğundan şüpheleniliyorBen bilmiyorum napmis bu nisan
Sanki ne mok anlıyorsa erkek haliyleBen aramızda olduğuna eminim .. nasıl bir ruh hastası kendini bu kadar güzel kamufle eder ? nasıl saklandiysa şimdi öyle geri dönmüştür ..
Kanka özelden müstehcen şeyler konuşup kendini tatmin ediyorduSanki ne mok anlıyorsa erkek haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?