- 8 Nisan 2017
- 57.210
- 304.568
- 698
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #9.101
Onun erkek olduğunu öğrendiğim gün çıkamadım kk dan meraktan oldum kim hakkında ne yazıyor neler neler duydun şok oldum ama Helenra ya helal olsun ilk açtığı konularda şüphe etmiş ondan :))Koptum yaaa
Tüh yaa kaçırdım :))Onun erkek olduğunu öğrendiğim gün çıkamadım kk dan meraktan oldum kim hakkında ne yazıyor neler neler duydun şok oldum ama Helenra ya helal olsun ilk açtığı konularda şüphe etmiş ondan :))
Yok be ya gözümün açlığındanSen yaparsın az çok seni tanıdım duygu açlığından yiyorsun şuan sadece
Bilmediğin biri değil ,topigin sahibiKimden suphe ediyonuz bana da diyin :)
Sen yapmadın mı daha önce bunu zayıfladın gayette eeeeee yine yaparsinYok be ya gözümün açlığındanbi taneyle doyulmuyor mu :) gerçi bit kadar bi tanesi
Tamam da...yeni uyelikle gelmis diyollaaBilmediğin biri değil ,topigin sahibi
Umarim bu sefer olur tuzsuzcugum, kendimden hoc umudum yok :)Sen yapmadın mı daha önce bunu zayıfladın gayette eeeeee yine yaparsin
He ondan habarım yoh, kimmiş ki :)Tamam da...yeni uyelikle gelmis diyollaa
Tahminleri varmış merak ettim :)
Bize selam vermeden cik cik ciknemesis sevgili üye , kim olduğunu açıklar mısın acaba ?:)
Kova ,bu nisan hep icimizdeydi zaten ,hissediyorum :)
O şimdi ramazanda vuracak milleti :) herkes sabahlara kadar ayakta ,gırgır şamatanın tam ortasına düşecek .birkaç kişi dışında da kimse anlamayacak .. hatta yine çok kişiyi kandıracak :) Daughter dediydi dersin :)Bize selam vermeden cik cik cik
Cok ayip ediyor
nemesis sevgili üye , kim olduğunu açıklar mısın acaba ?:)
Kova ,bu nisan hep icimizdeydi zaten ,hissediyorum :)
O kadar eminsin yaniYok demem. Cunku profilini sikayet ettim bir islem yapilmadi. Demek ki izlerini cok güzel gizledi. Elimde delil yokken ispatlayamayacakken soylemem :)
Gelecee varsa görecee de var
O kadar eminsin yani
Ben sık sık burda olamıyorum .olduğum zaman da konuları takip edemiyorum . Yorumumu yapıp çıkıyorum çoğunlukla :) yoksa farketmemem mümkün değil :)))Bana sorsan bariz belli. Ama diger yanimda diyor ki tek akilli senmisin baska kimse şüphelenmedi :)
Seni yakalamisken sorayim o halde.Ben sık sık burda olamıyorum .olduğum zaman da konuları takip edemiyorum . Yorumumu yapıp çıkıyorum çoğunlukla :) yoksa farketmemem mümkün değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?