- 15 Ekim 2016
- 22.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.956
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #9.081
Ya benim kafam güzel bak bugün ban yemek istemiyom gidiyom
Abooooww, 2. Nisan vakası mi
Abooooww, 2. Nisan vakası mi
Gördün de soul sesimi bilem duydu o yüzden didim gelsin şahit olsun bana
Kaç kere gördüm la seni
İlk göz ağrım ,sen ayrıBeni benibihterini
Hangi 60 , altı bide sıfır olan mı :)))Gördün de soul sesimi bilem duydu o yüzden didim gelsin şahit olsun bana
Du sen daha 60 a ineyim before and after yapicam sana
Çok derim şüphelerim var benimde ama çaktırmıyorumBurda burda hatta kim oldugunuda biliyor gibiyim ama ispatlayamiyorum
8 bide 3 olan yerden çıktım bende bu yola biliyorsun here 6 bide 0 olan senin gibi olsam ben yüz kilo olmustum yine sen 80 oldun be cano verirsin gider inşallah senin için hic bisey değil iyi ol yeterHangi 60 , altı bide sıfır olan mı :)))
Sekiz bide sıfır olanlar hangi köprüden atlıyordu :)))
Ağzından bal damlıyor :*8 bide 3 olan yerden çıktım bende bu yola biliyorsun here 6 bide 0 olan senin gibi olsam ben yüz kilo olmustum yine sen 80 oldun be cano verirsin gider inşallah senin için hic bisey değil iyi ol yeter
Olmaması için bir sebep mı var senceAğzından bal damlıyor :*
Umarim dediğin gibi olur ..
Az önce aç karnına tatlıları gömdüm ,sebep yok mu sence :) bir haftadır çok yiyorum .öncesinde yeme problemim yoktu .Olmaması için bir sebep mı var sence
Sen yaparsın az çok seni tanıdım duygu açlığından yiyorsun şuan sadeceAz önce aç karnına tatlıları gömdüm ,sebep yok mu sence :) bir haftadır çok yiyorum .öncesinde yeme problemim yoktu .
Şuan onun topigindeyiz canım Nisan kraliçesi eskiden karlar kraliçesiymiwO erkeğin nicki ne
Koptum yaaaŞuan onun topigindeyiz canım Nisan kraliçesi eskiden karlar kraliçesiymiw
Biseylerin kraliçesi olmaya çalışmış ama kralmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?