- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.161
Evet canım, seve isteye geldim buraya.Anlıyorum canım
severek mi gelin gittin oraya
türkiyeye dönme durumu var mı ileride?
kız dışarıda işin ne :) eve git yat
Senin oldugun heryerde cene var zatii nisanimm :)))afiyet olsun tatlım. bizde iyiyiz çene çalıyoruz
hah ben orayı okumamışımEvet canım, seve isteye geldim buraya.
Eşim çok istiyor geri dönüş yapmayı ama ben kararsiz kaliyorum
Kiz çocuk okulda mi kalsin
kız övüyon mu dövüyon mu belli değilSenin oldugun heryerde cene var zatii nisanimm :)))
Haha :) seviyorum seniiikız övüyon mu dövüyon mu belli değil
hahah❤♡❤♡❤♡ hamiş dövülür mü amaHaha :) seviyorum seniiiover gibi yapıp doverimdeee
Hee. Olir.gözlerimi de verim mi zeytin gibi üstüne serpiştirin
Allah vergisiçektim nasıl da güzel çıktık =)
maşallahGelin evini izliomda dugun salonuna 80 bin vermisler kizada 120 bin tl taki takilmis
vay be paraya para demio bnlr money dio kesinlikle :))))
Vallahi çok sevinirim kız kardeş candır derdini sırrını sevincini paylaşırsın çok istedim anam vermedi Allah verdiben bacın olurum senin
80 vermisler 120 takilmis vay be akrabalara hemen yazi yaziom smdi :)))maşallahkız biraz daha üstüne para koysalar ev alırlarmış
ay şaka gibi ya bi araba parası:/Gelin evini izliomda dugun salonuna 80 bin vermisler kizada 120 bin tl taki takilmis
Arabami yer yer evde alinir :))) vay beeee :)))))ay şaka gibi ya bi araba parası:/
Gelir gider dengesiz olmuş külliyen zararGelin evini izliomda dugun salonuna 80 bin vermisler kizada 120 bin tl taki takilmis
Kız gideceğin zaman haber ver izleyelim görürüz seni belkiBnde irmakta ck etkilenmstm birsure ara verdm ck psikoljm bzulmstu o pislikten dolayi smdi studyoya gdiom bazn baznde evdn takip :))
:)))Arabami yer yer evde alinir :))) vay beeee cok ucuza gtmisim :)))))
Yooo gittigim gnleri yazmam bikere yazmstm ama :)))) taninirim ozmn :)))Kız gideceğin zaman haber ver izleyelim görürüz seni belkiel dallarsın bize
ya ben zengin olsam bile o paraya salon tutmamGe
Gelir Gelir dengesiz olmuş külliyen zarar
Araba parasimi biz onla iki tane sıfır araba alorz.ev olmasa üstüne 30-40 kredi cekip ev alırdık bacımay şaka gibi ya bi araba parası:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?