- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.181
Kiz maldivlerde balayi yapms 7500 tl harcams kizin biri aaa uygun olmus diince kiz uygunmuğhhhh dedi bozuldu ya :))) zengnlik hic anlayamayacagim sni beeaaa :)))
Bn zengin olsam o parya salon tutmam satn alrm senenin ayni gunnde orda dugn tazelerm hahahahaya ben zengin olsam bile o paraya salon tutmam
valla zenginin malı.. :)))Araba parasimi biz onla iki tane sıfır araba alorz.ev olmasa üstüne 30-40 kredi cekip ev alırdık bacım
Cenemiz yoruldu gene
kız 7500 lira benim aylık kuaför param bile diııl :))Kiz maldivlerde balayi yapms 7500 tl harcams kizin biri aaa uygun olmus diince kiz uygunmuğhhhh dedi bozuldu ya :))) zengnlik hic anlayamayacagim sni beeaaa :)))
Okadar kelime cumle içerisinden gidip dövmeyi mi aldinhahah❤♡❤♡❤♡ hamiş dövülür mü ama
ahahaa valla ya satın alırsın:))Bn zengin olsam o parya salon tutmam satn alrm senenin ayni gunnde orda dugn tazelerm hahahaha
Ahahahahaha doğru değildir :)))kız 7500 lira benim aylık kuaför param bile diııl :))
hahahaha zenginligin gozu kor olsun kulagi sagir :)))kız 7500 lira benim aylık kuaför param bile diııl :))
ahaha yuvalar yıkılıyor burda uleeeynn:))gelince benim herifi dövüyüm millet 80bin tlye düğün yapmış diye
Heh sanada bgun tartisck nden cikti adamin omrnu yedin yahuu :))))gelince benim herifi dövüyüm millet 80bin tlye düğün yapmış diye
Oldu senle ben gezelim millet bizim işleri yapsınBiri hayrına benim ev işlerini de yapsın
eh biraz öyle olduOkadar kelime cumle içerisinden gidip dövmeyi mi aldinbravooo
hep mutlu hep mutlu insan sıkılıyor bacımHeh sanada bgun tartisck nden cikti adamin omrnu yedin yahuu :))))
Bnmde yillik icecege verdgm para 7500 vardir herlde :)))) kari koca mesrubatlra hastayiz :))Ahahahahaha doğru değildir :)))
Benim yıllık market alışverişi 7500 dür herhalde
Görüş acini seviyiiimmeh biraz öyle oldu
Skur et cnm ya bnde hep mtluyum ama admn basnn etni yemiom hamilelige sakliom herlde bnde bilemedm smdi hahaahahep mutlu hep mutlu insan sıkılıyor bacım
İki tarafnda drmubii kiz fabrikasi vr babamn die yineledi esinnde restrnti vrmis :)))inşallah takılar bu kızın olur ya kıyamam düğünde baya masrafları olmuş yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?