- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.201
hahahSkur et cnm ya bnde hep mtluyum ama admn basnn etni yemiom hamilelige sakliom herlde bnde bilemedm smdi hahaaha
Ayyy o zaman ne kadar basit düğün yapmış pehhh ben onun yerinde olcam 500 bin lira harcardimİki tarafnda drmubii kiz fabrikasi vr babamn die yineledi esinnde restrnti vrmis :)))
olsun kız sırf düğüne 80 bin vermişler bu takıları bozdursa bi 5 bin liraya bi borçlarını kapatırlarİki tarafnda drmubii kiz fabrikasi vr babamn die yineledi esinnde restrnti vrmis :)))
Ev almslr evlenmedn uc hafta once yoksa onlrda yapardi bunu herlde :))))Ayyy o zaman ne kadar basit düğün yapmış pehhh ben onun yerinde olcam 500 bin lira harcardim
Gosteris soyle esim babam soyle fabrkmz yk restrntmz esim bni grunce dis gornsmden etklndi flan esini ardlr gozlerin dedi hahahahaolsun kız sırf düğüne 80 bin vermişler bu takıları bozdursa bi 5 bin liraya bi borçlarını kapatırlarne yemeye bu yarışmaya katılmışsa
kız siz fakir misiniz 80 bin liraya kapatın bi restoran yiyin akşam yemeğinizi ne uğraşıyon allah allaahh:))Hadi baaaayanlar ben kaçar mutfağa gelinin 80 bin lira masra etmesi benim adamı doyurmuypr
bence de piss fakirler :)))Ayyy o zaman ne kadar basit düğün yapmış pehhh ben onun yerinde olcam 500 bin lira harcardim
Sen bana yaz o zaman özelden bide söylersin selam sosyal medyadan arkadaşıma diyeYooo gittigim gnleri yazmam bikere yazmstm ama :)))) taninirim ozmn :)))
Hahahha derim kkya slmlr ama kim odgmu solemem :))) el sallarm anlamaz ztn kmse :)))Sen bana yaz o zaman özelden bide söylersin selam sosyal medyadan arkadaşıma diye
Hamilelik kafasıinşallah takılar bu kızın olur ya kıyamam düğünde baya masrafları olmuş yazık
Latiyya da mi hamile :))Hamilelik kafası
kinayeyi anladın dimi..:)Hamilelik kafası
Benim kafa bulamaç olmadıysa öyleydi herhalde galiba sanırsamLatiyya da mi hamile :))
ivit 5 aylık:)Latiyya da mi hamile :))
Yuttum bilekinayeyi anladın dimi..:)
Hahah snnkini bilememde bnmki bulamac oldu iice :)))))Benim kafa bulamaç olmadıysa öyleydi herhalde galiba sanırsam
hamile misin kız :)Hamilelik kafası
Yaaa bana sole kız ben nerde sen nerde tanımam seni zaten bi görüm heh derim bu bizim kızHahahha derim kkya slmlr ama kim odgmu solemem :))) el sallarm anlamaz ztn kmse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?