- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Canım inan bende bilemiyorum. Bizim ufak bir kırgınlığımız vardı. Ama birebir onunla gerçekleşen bir olay değildi. Ama bizde durumdan etkilendik bizede yansıdı. Özel mesajda bunu konuşuyorduk derken gitti. Kraliçenin demesine göre takıldığı topikte de canı sıkılmış..Sağol tatlım ben deseda niye gitti ?
Afillisin anacımHaha kız sevdin mi sevmedin mi yorumları mı?Çok şekilli yazıyorum bir kere
He canım he bırakır
Hayırlısı canım ama ufak kırgınlıklar halolurdu gitmesine ne gerek vardı ki yaniCanım inan bende bilemiyorum. Bizim ufak bir kırgınlığımız vardı. Ama birebir onunla gerçekleşen bir olay değildi. Ama bizde durumdan etkilendik bizede yansıdı. Özel mesajda bunu konuşuyorduk derken gitti. Kraliçenin demesine göre takıldığı topikte de canı sıkılmış..
Bazılarımız çok hassas olabiliyorlarHayırlısı canım ama ufak kırgınlıklar halolurdu gitmesine ne gerek vardı ki yani
Ben kısacık yazma taraftarıyım sanki daha etkili oluyor ve daha akılda kalıyor :)Afillisin anacımbende maşallah destan destan yazarım okumaktan soruyu unuturlar
Aynen canım umarım :/Bazılarımız çok hassas olabiliyorlarinşallah geri döner
Evet :) bir ara senle bdv ye dalalım dadanalımBen kısacık yazma taraftarıyım sanki daha etkili oluyor ve daha akılda kalıyor :)
Hahaha demekki İstanbullular pek nette takılmıyor iş güç derken :)Nereye gidiyorum kız bebekle :) ya ben istanbulu rövaşta bilirdim kimse yok ya kimse
galiba ❤♡❤♡❤♡ herkes iftar hazırlığında herhalde❤♡❤♡❤♡ iftar dönüşü tam kadro bekliyorum❤♡❤♡❤♡Hahaha demekki İstanbullular pek nette takılmıyor iş güç derken :)
galiba ❤♡❤♡❤♡ herkes iftar hazırlığında herhalde❤♡❤♡❤♡ iftar dönüşü tam kadro bekliyorum❤♡❤♡❤♡
hahah çok yazmaktan bozulduBen de seni bekliyoeum klavye yazmıyoe
Haha dadanırız anacım konu çokEvet :) bir ara senle bdv ye dalalım dadanalımbu arada çayın bitmiş hiç söylemiyorsun
Hic sorma isininca kafayi yiyor illa ki dinlenecekhahah çok yazmaktan bozuldu
sen o telefonu at sana yeni telefon alacam :))Hic sorma isininca kafayi yiyor illa ki dinlenecek
hee atsın hemi de ellemeli telefonhemen fırlat camdan telefonu @JustPeace ❤♡❤♡❤♡
Al bacımsen o telefonu at sana yeni telefon alacam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?