- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ ay bende yazacaktım sana gelmedin diye :) şimdi fırsat buldum❤♡❤♡❤♡Hayırlı olsun topic
Kusura bakma canım ilk başta etiketlenmişim bildirim gelmedi ya da gözümden kaçtı yoksa hemen gelir yazardım
Önemli değil :) yafrukurtlar obasına da etiketlenmedik değil mi oraya da etiketlenmişsem ve gitmediysem katmerli ayıp olacaksağol tatlım❤♡❤♡❤♡ ay bende yazacaktım sana gelmedin diye :) şimdi fırsat buldum❤♡❤♡❤♡
amin tatlım❤♡❤♡❤♡ ellerine sağlıkMerhaba hanımlar :)
Ben de 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Bursa'da yaşıyorum. :)
Şuan iftar hazırlığı yapıyorum. Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi
yok tatlım daha meg bizi etiketlemedi ve topiğime de gelmedi @Tatlicadi MegÖnemli değil :) yafrukurtlar obasına da etiketlenmedik değil mi oraya da etiketlenmişsem ve gitmediysem katmerli ayıp olacak
Aman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olmaMerhaba hanımlar :)
Ben de 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Bursa'da yaşıyorum. :)
Şuan iftar hazırlığı yapıyorum. Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi
kız doktoruma bile sordum ama izin vermedi. tutmak istedim ama bebişide düşünmek zorundaydıım. doğumdan sonra tutacağım inşallah❤♡❤♡❤♡E birde tutsaydın. Yok artik
Hahah İstanbul Bursa 2 saat canım :) memnun oldum ben de...Aman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olmamerhaba tatlım bende 23 yaşında 8 aylık oğlan anası, 3 yıllık evli terazi burcu, çikolata delisi, istanbuldan yalnız chocolita :))
Nereye gidiyorum kız bebekle :) ya ben istanbulu rövaşta bilirdim kimse yok ya kimseHahah İstanbul Bursa 2 saat canım :) memnun oldum ben de...
Cok zor olur canim benim.kız doktoruma bile sordum ama izin vermedi. tutmak istedim ama bebişide düşünmek zorundaydıım. doğumdan sonra tutacağım inşallah❤♡❤♡❤♡
bundan sonra bdv bırak burda yorum yap tatlım❤♡❤♡❤♡ banlanmazsınBen sizden küçüğüm21 yaşındayım üniversite 3. sınıfta okuyorum İzmirde yaşıyorum. Beni genelde BDVdeki tatlı sert yorumlarımla ve yaşadığım polemiklerle tanırlar
Topice gelen arkadaşlarıma başarılar dilerim
aynen tatlım bende öyle düşündüm❤♡❤♡❤♡ sizin ev ne alemde ?❤♡❤♡❤♡Cok zor olur canim benim.
Sonra tutarsın
Yok ben BDVden vazgeçemembundan sonra bdv bırak burda yorum yap tatlım❤♡❤♡❤♡ banlanmazsın
hahah banlanma o zaman❤♡❤♡❤♡ buraya da yazarsın o zamanYok ben BDVden vazgeçememorası hem stres atmalık hem stres olmalık yer nasıl yerse tam Stockholm Sendromu yaşıyorum hehe
Onu hic sormaaynen tatlım bende öyle düşündüm❤♡❤♡❤♡ sizin ev ne alemde ?❤♡❤♡❤♡
Yazarım canım ❤❤❤hahah banlanma o zaman❤♡❤♡❤♡ buraya da yazarsın o zaman
hahah kız benim gelip yardım edesim geldi❤♡❤♡❤♡ iftardan sonra halledemiyor musunuz şu pencereleriOnu hic sorma
Halen pencerelerdeyiz
Bugun biraz yaptik, esim beni eve birakip geri gitti. Akşam iftardan sonra yine gitcez. Zaten saat 20:48 de iftar aciliyor.hahah kız benim gelip yardım edesim geldi❤♡❤♡❤♡ iftardan sonra halledemiyor musunuz şu pencereleri
vay maşallahBugun biraz yaptik, esim beni eve birakip geri gitti. Akşam iftardan sonra yine gitcez. Zaten saat 20:48 de iftar aciliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?