"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Hayırlı olsun topic
Kusura bakma canım ilk başta etiketlenmişim bildirim gelmedi ya da gözümden kaçtı yoksa hemen gelir yazardım
sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ ay bende yazacaktım sana gelmedin diye :) şimdi fırsat buldum❤♡❤♡❤♡

sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ ay bende yazacaktım sana gelmedin diye :) şimdi fırsat buldum❤♡❤♡❤♡
Önemli değil :) yafrukurtlar obasına da etiketlenmedik değil mi oraya da etiketlenmişsem ve gitmediysem katmerli ayıp olacak

Merhaba hanımlar :)
Ben de 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Bursa'da yaşıyorum. :)

Şuan iftar hazırlığı yapıyorum. Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi
amin tatlım❤♡❤♡❤♡ ellerine sağlık
Önemli değil :) yafrukurtlar obasına da etiketlenmedik değil mi oraya da etiketlenmişsem ve gitmediysem katmerli ayıp olacak
yok tatlım daha meg bizi etiketlemedi ve topiğime de gelmedi @Tatlicadi Meg

Merhaba hanımlar :)
Ben de 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Bursa'da yaşıyorum. :)

Şuan iftar hazırlığı yapıyorum. Rabbim kabul etsin bütün ibadetlerimizi
Aman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olma merhaba tatlım bende 23 yaşında 8 aylık oğlan anası, 3 yıllık evli terazi burcu, çikolata delisi, istanbuldan yalnız chocolita :))

Aman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olma merhaba tatlım bende 23 yaşında 8 aylık oğlan anası, 3 yıllık evli terazi burcu, çikolata delisi, istanbuldan yalnız chocolita :))
Hahah İstanbul Bursa 2 saat canım :) memnun oldum ben de...

bundan sonra bdv bırak burda yorum yap tatlım❤♡❤♡❤♡ banlanmazsın

Bugun biraz yaptik, esim beni eve birakip geri gitti. Akşam iftardan sonra yine gitcez. Zaten saat 20:48 de iftar aciliyor.
vay maşallah Allah sabır versin tatlım kaçta kapatıyorsunuz ? inşallah biter tatlım❤♡❤♡❤♡ zamanında taşınırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…