- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Canim bu da dokunmatik yeni bir de soyha telefon ama bir halta benzemiy sevmedim :)hee atsın hemi de ellemeli telefon
markası ne ki:)Canim bu da dokunmatik yeni bir de soyha telefon ama bir halta benzemiy sevmedim :)
Marka yasak değil mi belirtmek canim , gm5markası ne ki:)
yok yav reklam yapmıyoz ki. gm hıı ondan tamam anladım:) çok mu aradın kız onu:) neyse artık yenisi geliiiy:)) bak 7'yi almicam ama 8'i çıkacakmış.Marka yasak değil mi belirtmek canim , gm5
Canım telefnsuz kaldiydim yapacak bir sey yoktu o anyok yav reklam yapmıyoz ki. gm hıı ondan tamam anladım:) çok mu aradın kız onu:) neyse artık yenisi geliiiy:))
ayyy b.k yoluna gitmişCanım telefnsuz kaldiydim yapacak bir sey yoktu o anwcye düştü eski tel
8 alcan heeeyok yav reklam yapmıyoz ki. gm hıı ondan tamam anladım:) çok mu aradın kız onu:) neyse artık yenisi geliiiy:)) bak 7'yi almicam ama 8'i çıkacakmış.
bak şimdi 8 çıkar aklın 10'da kalır. dur ben sana 10 alayım az daha idare et.8 alcan heeekız umutlarımla oynams litfennn
Hahhahabak şimdi 8 çıkar aklın 10'da kalır. dur ben sana 10 alayım az daha idare et.
Tirbisizzzayyy b.k yoluna gitmiş
o zamana böbreğe anca alıcı çıkarHahhahauyanıkkk seniii sene de anca çıkarıyorlar yenisini hesap et kaç sene
Dalaklar yanina hediye diyecün öyle çabuk gidero zamana böbreğe anca alıcı çıkar
hımm kampanya diyosunn gitti bizim iç organlar desene kıııız :))Dalaklar yanina hediye diyecün öyle çabuk gider
Aynen bağırsaklar işkembe komple benden yanlız kabul etmem yoksa bakhımm kampanya diyosunn gitti bizim iç organlar desene kıııız :))
anlaştık o zaman :))Aynen bağırsaklar işkembe komple benden yanlız kabul etmem yoksa bak
arkime telefon sözü verdim bu uğurda bir böbrek bir de dalak feda ettim o da işkembesini bağışladı sağolsun:))
arkime telefon sözü verdim bu uğurda bir böbrek bir de dalak feda ettim o da işkembesini bağışladı sağolsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?