- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.321
keşke şu etiketleme işine girmeseydim yabeni etiketlememişin ağır küstüm
vaaaay beni bilerek etiketlemedin demek bak nasıl da itiraf ettiiiinnnkeşke şu etiketleme işine girmeseydim ya
Maşallah 8 seneyi devirmişsinanladım tatlım
tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)
nasıl ?
bana da gelmiyordu.Burdan bana hiç bildirim gelmiyor ya nedenki konuyu takip ettiğim halde
ya tatlım herkesi nasıl etiketliyim amavaaaay beni bilerek etiketlemedin demek bak nasıl da itiraf ettiiiinnn
bdvye az gir kızBurdan bana hiç bildirim gelmiyor ya nedenki konuyu takip ettiğim halde
''duru'' kocayağız tatlım ismini❤♡❤♡❤♡Maşallah 8 seneyi devirmişsinAllah bağışlasın canım sevindi,adı ne olacak bebişin belli mi ?
ben 32 yaşında 1 yıllık evliyim başarılar dilerimm
tey Allahım ya ağır işsizlik böyle bir şey demek kiKoç kadını, ben de koç burcuyum dedi bana girdi konuya...
Ben de argo kelimelerle karşılık verdim.
Sana hiç yakışmıyor felan diyo bana
2 kez erkek ismi ile üye oldum kapattılar profilimi, şimdi bayan ismi yaptım ama silinmedim hala süper oldu bu diye zırvaladı
Bana yürüyor yanii, Adı Berk'miş
Kazen'e şikayet ettim
bende haziranda 29 olacağım ama çaktırma söylemiyorum hala 28 diyorumnisankralicesi erken evlenmişsin benim gibi.
Benim de oğlum war 8 yaşında, yaşım 29 senden büyüğüm 1 yaş
hmm pek alaya tatlım herkesi nasıl etiketliyim amacümlenin sonunda gören dalsın sohbete dedim yoksa seni sevmediğimden değil ki❤♡❤♡❤♡
gel gir sohbete❤♡❤♡❤♡ yabancı mısın sanki❤♡❤♡❤♡ hoşgeldin ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡hmm pek ala
hoşbulduuuum kızgel gir sohbete❤♡❤♡❤♡ yabancı mısın sanki❤♡❤♡❤♡ hoşgeldin ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
Haha hayır ben etiketlenmişim o zaman da bildirim gelmedi hayretbana da gelmiyordu.
etiketlenmediğim içinse demek
forum ayarlarına bir bak istersen canım belki ordan bi değişiklik yapmak lazımdır.Haha hayır ben etiketlenmişim o zaman da bildirim gelmedi hayretforum bile nisankralicesi nin dediği gibi BDVye girmemi istiyor galiba başka açıklaması olamaz
hahah :)) sanada tatlım❤♡❤♡❤♡ nasıl gidiyor ramazan?hoşbulduuuum kız
trip bile yapamıyorum allam ne gevşek insanım ya
hayırlı ramazanlaaar bu arada
hahah buraya gir işteHaha hayır ben etiketlenmişim o zaman da bildirim gelmedi hayretforum bile nisankralicesi nin dediği gibi BDVye girmemi istiyor galiba başka açıklaması olamaz
güzel bir isim seçmişsin canımya tatlım herkesi nasıl etiketliyim amacümlenin sonunda gören dalsın sohbete dedim yoksa seni sevmediğimden değil ki❤♡❤♡❤♡
bdvye az gir kız
''duru'' kocayağız tatlım ismini❤♡❤♡❤♡
bana uğramadı henüz kuzumhahah :)) sanada tatlım❤♡❤♡❤♡ nasıl gidiyor ramazan?
Aynen ya sormaatey Allahım ya ağır işsizlik böyle bir şey demek ki
hahahaha delibende haziranda 29 olacağım ama çaktırma söylemiyorum hala 28 diyorum
sonra tutarsın tatlım canını sıkma❤♡❤♡❤♡ bana da uğramadı :)bana uğramadı henüz kuzum
oğlan emiyor hala, ama ondan değil esasen..
cesaret edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?