"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Koç kadını, ben de koç burcuyum dedi bana girdi konuya...
Ben de argo kelimelerle karşılık verdim.
Sana hiç yakışmıyor felan diyo bana
2 kez erkek ismi ile üye oldum kapattılar profilimi, şimdi bayan ismi yaptım ama silinmedim hala süper oldu bu diye zırvaladı
Bana yürüyor yanii, Adı Berk'miş
Kazen'e şikayet ettim

anladım tatlım

tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)

nasıl ?
Maşallah 8 seneyi devirmişsinAllah bağışlasın canım sevindi,adı ne olacak bebişin belli mi ?
ben 32 yaşında 1 yıllık evliyim başarılar dilerimm

vaaaay beni bilerek etiketlemedin demek bak nasıl da itiraf ettiiiinnn
ya tatlım herkesi nasıl etiketliyim ama cümlenin sonunda gören dalsın sohbete dedim yoksa seni sevmediğimden değil ki❤♡❤♡❤♡
Burdan bana hiç bildirim gelmiyor ya nedenki konuyu takip ettiğim halde
bdvye az gir kız
Maşallah 8 seneyi devirmişsinAllah bağışlasın canım sevindi,adı ne olacak bebişin belli mi ?
ben 32 yaşında 1 yıllık evliyim başarılar dilerimm
''duru'' kocayağız tatlım ismini❤♡❤♡❤♡

tey Allahım ya ağır işsizlik böyle bir şey demek ki

gel gir sohbete❤♡❤♡❤♡ yabancı mısın sanki❤♡❤♡❤♡ hoşgeldin ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
hoşbulduuuum kız
trip bile yapamıyorum allam ne gevşek insanım ya
hayırlı ramazanlaaar bu arada

Haha hayır ben etiketlenmişim o zaman da bildirim gelmedi hayret forum bile nisankralicesi nin dediği gibi BDVye girmemi istiyor galiba başka açıklaması olamaz
forum ayarlarına bir bak istersen canım belki ordan bi değişiklik yapmak lazımdır.

güzel bir isim seçmişsin canımşimdi değişik değişik isimler moda olmuş hiç alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…