- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.301
Benim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimmselam tatlım❤♡❤♡❤♡
gel canım benim sahura kadar açığız❤♡❤♡❤♡ uğradım topiğine ❤♡❤♡❤♡Benim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimm
ben hep uğruyordum ama neyseeeBenim topiğime uğrayan yok bende dedim ki, bu böyle gitmez My SouL sen uğra selam ver didiiimm
Oooo senin yerin ayrı valla aynen öyle geliyorsunben hep uğruyordum ama neyseee
Ben memur kafalıyım, sabah 9 akşam 5 buradayımdırgel canım benim sahura kadar açığız❤♡❤♡❤♡ uğradım topiğine ❤♡❤♡❤♡
Oooo senin yerin ayrı valla aynen öyle geliyorsun
Ne zaman boyatıyorsun saçlarını
tarzımda ne kadan aynıBen memur kafalıyım, sabah 9 akşam 5 buradayımdır
niye kızBen memur kafalıyım, sabah 9 akşam 5 buradayımdır
hoşgeldin canım beni❤♡❤♡❤♡Selam canlarim ☺
Tarçın rengi çıkksss karamel olabilir.
canım bu hafta içi boyatayım diyorum,beyazlarım iyice çıktı,tarçın rengi nasıl olur çok mu demode oldu,farklı birşeyde istiyorum aslında,fikir istiyorum
Ahh kahretsinn aynıyız şekerimmtarzımda ne kadan aynı
İşten cıkıyorum ewe gidiyorum, KK girmiyorum ewde bennnniye kız5 ten sonra ne oluyor :))
hoşgeldin canım beni❤♡❤♡❤♡
tanışalım mıgel canım benim sahura kadar açığız❤♡❤♡❤♡ uğradım topiğine ❤♡❤♡❤♡
Nisancım akşam ev koşturmacası başlıyor ben de ondan dolayı,My soul da benim gibi benceniye kız5 ten sonra ne oluyor :))
hoşgeldin canım beni❤♡❤♡❤♡
aaa canım nerede ve nasıl !!!Dün ben tacize uğradımm
anladım tatlımAhh kahretsinn aynıyız şekerimm
İşten cıkıyorum ewe gidiyorum, KK girmiyorum ewde bennn
tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)tanışalım mı
Nisancım akşam ev koşturmacası başlıyor ben de ondan dolayı,My soul da benim gibi bence
nasıl ?Dün ben tacize uğradımm
Burdaaaa canım nerede ve nasıl !!!
Burda burdaanladım tatlım
tabiki tanışalım❤♡❤♡❤♡ 28 yaşındayım 8 senelik evliyim. 2 kızım var (doğacakla birlikte)
nasıl ?
kim ettii ve nasıl etti :))
nasıl kız bak nasıl şapşal etti beni
@Chocolita @Miyav_su @hippotalamus @HAYALET CASPER @minik meleklerim @_aTaLaNtE_ @JustPeace @colorfullifen @Koremanya @latiyya @Tatlicadi Meg @Helenra ve görüp gelecek herkes topiğimize davetlidir ❤♡❤♡❤♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?