- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.401
hee o zaman mercimeğe nohut katar yuvalama diye itelerim iyiymiş:))İsimleri beni cezbetti sadece nerenin olduğunu bilmiyorum
Yokk öğleee pıışıııkkkhee o zaman mercimeğe nohut katar yuvalama diye itelerim iyiymiş:))
Hehe
Bizim de ramazan da çeşit çok kardeş gıtlıkdan çıktıkRamazan da böyle kardeşş
Öylee, ben sahurda su içer yatarımm
djkdfhjghBizim de ramazan da çeşit çok kardeş gıtlıkdan çıktık
aboo işimiz işYokk öğleee pıışıııkkk
Yolda gelirken araştırıp gelirdim ben
Bi kaçını biliyorum da isimleri garipsedim :) ekşili yuvalama yı yaparız ,hamur çorbasına çatal aşı deniyor sanırım , prenses bilmiyorum , mercimek bilindik geri kalanım ismi bile bi tuafİsimleri beni cezbetti sadece nerenin olduğunu bilmiyorum
iyi akşamlar :)Kızlar iyi akşamlar öpüyorum sizi
Ozaman araştırr sen yarın sendeyimmBi kaçını biliyorum da isimleri garipsedim :) ekşili yuvalama yı yaparız ,hamur çorbasına çatal aşı deniyor sanırım , prenses bilmiyorum , mercimek bilindik geri kalanım ismi bile bi tuaf
Görüşmek üzere tatlım :**Kızlar iyi akşamlar öpüyorum sizi
Kız ben her yemeği yaparım yeter ki bi mutfağa doğru yol alayımOzaman araştırr sen yarın sendeyimm
üpptüüüümmm
hiiç:) senKızlar ben geldim ❤napiyorsunuz?
idare eder hala çıkamadım iştenKızlar yeni gelenler hoşgeldiniz , keyifler nasıl ?
Öyle ben de uzanıyorumhiiç:) sen
Kacta çıkacaksın tatlım?idare eder hala çıkamadım işten
sen nasılsın canım
canım normalde 18:00 de çıkarım ben,bugün bir istisna durum oldu,sinir oldum yaÖyle ben de uzanıyorum:)
Kacta çıkacaksın tatlım?
Hmm . inşallah iftara yetişirsin geç oldu biraz çünkücanım normalde 18:00 de çıkarım ben,bugün bir istisna durum oldu,sinir oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?