- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.421
canım niyetli değilim ama hemen çıkmak istiyorum yaaHmm . inşallah iftara yetişirsin geç oldu biraz çünkü
Aynen idare şartidare eder hala çıkamadım işten
sen nasılsın canım
teşekkür ederim bitse de gitsek modundadayımAynen idare şartKolay gelsin
teşekkür ederim bitse de gitsek modundadayım
Çık evine git tatlım. Ne zaman çıkacaksın peki ? Baya da oldu saatcanım niyetli değilim ama hemen çıkmak istiyorum yaa
Benim yerime de uyusaydınUyumam mi :) kaç gecedir uyumuyorum, uykunun anasını bile ağlattım
Ben anali kızlı isterim hadi yap beş dakkadadaha yapmadım iki dakikada yaparım ama:) ne olursa
Yokmuydu başkaYuvalama çorba
Prenses çorbası
Altun İzafe çorbası
Mantar çorbası
Kesme çorbası
Tavuk suyuna mercimek çorbası...
Şimdilik bunları istiyorum
Efemmmmkızlar ❤♡❤♡❤♡
napıyorsın?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Efemmmm
teker teker gelin la amma masraflı çıktınız hee accık mütevazi olun:))Ben anali kızlı isterim hadi yap beş dakkada
aaaa hamişimi yormayın❤♡❤♡❤♡teker teker gelin la amma masraflı çıktınız hee accık mütevazi olun:))
Yemekkkknapıyorsın?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
kolay gelsin tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim hazır . ezan bekleniyor❤♡❤♡❤♡Yemekkkk
Sen kasindin ne istersiniz diye sorulur mu misafire ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer ama sen yinede yap anali kizliyi iyi giderteker teker gelin la amma masraflı çıktınız hee accık mütevazi olun:))
Sağol canım ben özellikle bekledim son saat geçmiyor oyalaniyorum bende böyle iatekolay gelsin tatlım❤♡❤♡❤♡ bizim hazır . ezan bekleniyor❤♡❤♡❤♡
iyi yapmışın tatlım hangi şehirdeydin sen?❤♡❤♡❤♡Sağol canım ben özellikle bekledim son saat geçmiyor oyalaniyorum bende böyle iate
Aydın sen ???iyi yapmışın tatlım hangi şehirdeydin sen?❤♡❤♡❤♡
valla sordum pişman oldum suç bende dayayacaktım makarnayı görecektinz:))Sen kasindin ne istersiniz diye sorulur mu misafire ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer ama sen yinede yap anali kizliyi iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?