"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ben alırım sende gel buraya huzur bulursun hem kızından ayrılmamış olursun :-)
Yok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))

Yok bn ailemi birakip biyere gtmem evlendm yine gtmedm ilerdede gitmem Rabbim nasip ettikce kizimda anasina bnzer birkmaz anasni :))) hem istten baska yerde yasayamam bn :)) ozmn olmdi bu is :)))
Bende oğlunu vermem iç güveysi kızında sana benzer uyumaz zaten olmaz olmaz vazgeçtim ben :-)

Hahah :) Kız bende evlendiremem gsliba :KK70:

Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))
Sevgi icin mesafe farketmio tbkide oyuzdn sviosa gelir :))) dinlemesinde kirayim bacaklarni ayy sakasi bile kotu bn vermem kizimi baska diyarlra :))

Hahah :) Kız bende evlendiremem gsliba :KK70:

Valla ben uzağa gittim :) sevdiğin için mesafe farketmiyor :) aşık olursa kızın dinlemez seni :))
Evlendirirsin evlendirirsin anan seni nasil verdi sende teliyle duvagiyla bir du ya eşyasıyla kendin ellerinle verirsin

Back
X