- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Burcdassiim caklitiiimmAman istanbulda yaşama tamam mı aman bana arkadaş olmamerhaba tatlım bende 23 yaşında 8 aylık oğlan anası, 3 yıllık evli terazi burcu, çikolata delisi, istanbuldan yalnız chocolita :))
Izmir he,bende izmirdenm :) ama ogrenci degil 1 kiz anasiiyimBen sizden küçüğüm21 yaşındayım üniversite 3. sınıfta okuyorum İzmirde yaşıyorum. Beni genelde BDVdeki tatlı sert yorumlarımla ve yaşadığım polemiklerle tanırlar
Topice gelen arkadaşlarıma başarılar dilerim
Hahah okuz kocami okuyunca koptumBen hayata Hatay dan katılıyorum. .2 oğlum var biri 8 yaşında öbürü 10 aylık. . Bide öküz kocam var :))
Bizi gordugune sevinmedin mi caklit ask olsunMerhaba canımm hoş geldin ay çok sevindim seni gördüğüme :)
Başınız sağolsun tatlım , yeni mi vefat etmişdi ,k.bakma gaz lambasina takılı yorum yaptmŞükür döndük.. çocuklar hasta oldu.
Rahmetli babaanne bize hatıra olarak orjinal ve çok değişik bir gaz lambası bırakmış.. herkesin gözü ondaymış ama ölmeden demiş bu torunum xin diye..
afiyet olsun:)Bende cay içiyorum kızlar
hahah aynenBurcdassiim caklitiiimm
Izmir he,bende izmirdenm :) ama ogrenci degil 1 kiz anasiiyim
27 yaşındayım
Hahah okuz kocami okuyunca koptum
Bizi gordugune sevinmedin mi caklit ask olsun
pek bir şey konuşmadık kız :)) çayını kap gel❤♡❤♡❤♡Ay 1 saat kayboldum ne cene calmissiniz yaa okuyamadimm ne konuştuğunuz u
Heman geliyorumhahah aynen
pek bir şey konuşmadık kız :)) çayını kap gel❤♡❤♡❤♡
Ahhh bir itiraf daha boynumu büktü ,zalimsin arki :))atmak parayla mı :))
Tabi ki sevindim hayatm :) ben saha heyraan ben sana hastaa ♡Burcdassiim caklitiiimm
Izmir he,bende izmirdenm :) ama ogrenci degil 1 kiz anasiiyim
27 yaşındayım
Hahah okuz kocami okuyunca koptum
Bizi gordugune sevinmedin mi caklit ask olsun
3 gün oldu cnm.. ne kusuru anlamadım. .Başınız sağolsun tatlım , yeni mi vefat etmişdi ,k.bakma gaz lambasina takılı yorum yaptm
Tabi ki sevindim hayatm :) ben saha heyraan ben sana hastaa ♡
ay kıyamamm öpeyim geçsinAhhh bir itiraf daha boynumu büktü ,zalimsin arki :))
bende hepinize hayran ❤♡❤♡❤♡Tabi ki sevindim hayatm :) ben saha heyraan ben sana hastaa ♡
bebişi uyutunca gel . çay içecezBir sürü şey konuşmuşsunuzya kusura bakmayın ben bebekten dolayı giremiyorm pek.
Sallıyorum inşallah uyur ya eşimle beni yedi yedi göz yuvalarim agriiibebişi uyutunca gel . çay içecez
hahahah bende onu yerim ama ❤♡❤♡❤♡Sallıyorum inşallah uyur ya eşimle beni yedi yedi göz yuvalarim agriii
Cıkkk geçmediay kıyamamm öpeyim geçsin
oh oh sağol tatlım❤♡❤♡❤♡ sıcak sıcak iyi gelirKiiizz cigdem getirdim çayın yanina citleriiizzzz :))
Ayy. Annemin adıda çiğdemKiiizz cigdem getirdim çayın yanina citleriiizzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?