- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.961
kız çikolata şu bebişi uyutta bi gel❤♡❤♡❤♡Evet hava bir bozdu sanki :) aynı şehirde aynı hava değişimlerini yaşamakta iyiymişgaliba tek istanbullu arkadaşm sensin. Evet canım benim inşallah taşınıcam
Çok sağol fıstığım ♡ inşallah seninde tümm dileklerin gerçek olur :)
Sallıyorum şuan ama niyetli değil sanki :)) şarjmda bitmek üzere %2 kalmış
şarja tak o zamanSallıyorum şuan ama niyetli değil sanki :)) şarjmda bitmek üzere %2 kalmış
hoşgeldin color nerdesin kız ❤♡❤♡❤♡
hahahne yapıyorsunuz kızlar? Ben gene BDVdeydim de kusura bakmayın daha bu geyik topicine alışamadım
Oraya iki kere yazdım ama ben yazana kadar olay büyümüş bana hakaret etsin istemedim ben kendimi tutamam çünkü.hahahşu whataspp olayı baya büyümüş sen yok musun sözde gelip konuşacaktın ama gelmiyorsun :)
aynen boşver yazma yaOraya iki kere yazdım ama ben yazana kadar olay büyümüş bana hakaret etsin istemedim ben kendimi tutamam çünkü.
Ya bana gerçekten burdan bildirim gelmiyor hepiniz konuşuyorsunuz çok ilerlemiş konuya nerden dalacağımı bilemiyorum
Ee ne yapıyorsunuz kızçeleraynen boşver yazma yacidden küfürler felan havada uçuşuyor ya direk dal konuya tatlım❤♡❤♡❤♡ tanıdıksın sonuçta❤♡❤♡❤♡
iyiyiz tatlım yemek yaptım öyle geldim buralarda kimse yok❤♡❤♡❤♡ sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Ee ne yapıyorsunuz kızçeler
Selamin hellohoşgeldin color nerdesin kız ❤♡❤♡❤♡
çalışıyorum canım bir yandan da havanın ısınmasını bekliyorum üşüyorum hala ya :/iyiyim tatlım bi sıkıtımız yok çok şükür ❤♡❤♡❤♡ senin işler nasıl :))
tatlım gelmen için etikertlemem mi lazım. her zaman gelip yazabilirsin ❤♡❤♡❤♡ oo ellerine sağlık❤♡❤♡❤♡Selamin helloyemek yaptım islerim vardi yine onlarla ugrastim ancak oturdum daha baktimkii eksikligimm hissedilmiss etiketlenmisimm :) davete icabet edeyimm didim
hangi şehirde yaşıyordun tatlım❤♡❤♡❤♡ çokta ısınmasın yaçalışıyorum canım bir yandan da havanın ısınmasını bekliyorum üşüyorum hala ya :/
Hayir tabikisii de .sen benden once davranmissin :)tatlım gelmen için etikertlemem mi lazım. her zaman gelip yazabilirsin ❤♡❤♡❤♡ oo ellerine sağlık❤♡❤♡❤♡
hangi şehirde yaşıyordun tatlım❤♡❤♡❤♡ çokta ısınmasın ya
en son şarjı %2 ve bebişi uyutuyordu birazdan gelir❤♡❤♡❤♡Hayir tabikisii de .sen benden once davranmissin :)Chocolita nerde?
Pikiyisii :) sen nörüyon gıen son şarjı %2 ve bebişi uyutuyordu birazdan gelir❤♡❤♡❤♡
valla yemek yaptım işte can sıkıntısı buralardayım❤♡❤♡❤♡Pikiyisii :) sen nörüyon gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?