- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
Canimm yazdin ozelden alinmam ki sana topigin hayirli olsun ❤❤❤kız sana yazdım ben herhalde topiğe gel diye. yoksa yazmadım mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm yazdin ozelden alinmam ki sana topigin hayirli olsun ❤❤❤kız sana yazdım ben herhalde topiğe gel diye. yoksa yazmadım mı![]()
Yok telefon değil TV ye bı vurdu çocuğa kızıp TV nin sol tarafi pert müge hariç herkesi görüyorumHahaha kiz giden kafa olsun tlf bisey yapmasa iyidir![]()
Ben dahiliyeye gittim canım ,ora gerek görürse endokrine yönlendiriyor.Ay napim nette doktor arastiriyom troidler icin genel cerraha mi kbb ye mi gidilir acaba
Bana özelden yazmadin nisan aşk olsunCanimm yazdin ozelden alinmam ki sana topigin hayirli olsun ❤❤❤
Hayatın gercekleri canimm. Bi ara piskolajim bozuldu izleye izleye ama simdi izlemiyomm cok etkisnden kaliyommBi o kizina uzuluom nasil aglior durumuda kotuymus ev islerne gdioms esi insaattn dusmus burda surunuom dio 3 cocugu vrmis bakmasi greken necladn supelenio oda bnden sir size :)))
inşallah sefasını da sürersiniz tatlım❤♡❤♡❤♡
ya kızlar herkesi etiketlemeye kalksam 3 gün sürergören girsin aaa :) etiket sormuyorlar girişde
Tesekkurler Enyalios, iyim cok şükür.Hoşgeldin canım iyiyiz, sen nasılsın?
programı arayıp müge anlı'ya "sağa doğru biraz kay bacım göremiyom" desene:))Yok telefon değil TV ye bı vurdu çocuğa kızıp TV nin sol tarafi pert müge hariç herkesi görüyorumbunada sukur
ya sen açarsan bana yaz dedin miBana özelden yazmadin nisan aşk olsun![]()
Bnde irmakta ck etkilenmstm birsure ara verdm ck psikoljm bzulmstu o pislikten dolayi smdi studyoya gdiom bazn baznde evdn takip :))Hayatın gercekleri canimm. Bi ara piskolajim bozuldu izleye izleye ama simdi izlemiyomm cok etkisnden kaliyomm![]()
kız sen nerdesiiin :)Ben dahiliyeye gittim canım ,ora gerek görürse endokrine yönlendiriyor.![]()
kendisi çaycı başımız ❤♡❤♡❤♡ iftardan sonra gel çay kahve oralet limonata felan oluyor ❤♡❤♡❤♡Insallah canım ya valla insanlikdan cıkmış bir haldeyim
Tesekkurler Enyalios, iyim cok şükür.
Biraz yorgunum. Seninle hic tanisma firsatimiz olmadi![]()
Hos buldum tatlimmmmHoşgeldin canım
=)
Ek olarak b12 ölçtür , şekeri de ölçtür ayrıca canım kimine şeker uyku yapar şekeri bırakıp uyananları biliyorum...Geçmiş olsun ikizçemYa uyanamamiyorum arkadas biluyo uyanamadigimi sahurda 74 kez aramis tel yanimda uyananmamisim bu uyku beni deil etcek alakasi olabilir mi ki
Dur kiz yavastan geliyorum aksam küs
Heheheh olsn kiz dugune bile davet ederken unutulanlr boluo burasi ck nrmal :))) tbi cok da degerli deilmisiz hani :)))
Insallah canım ya valla insanlikdan cıkmış bir haldeyim
Tesekkurler Enyalios, iyim cok şükür.
Biraz yorgunum. Seninle hic tanisma firsatimiz olmadi![]()
benim topiğimden çıkmayacaktın amaDur kiz yavastan geliyorum aksam küs![]()
hayırdır