"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Bi o kizina uzuluom nasil aglior durumuda kotuymus ev islerne gdioms esi insaattn dusmus burda surunuom dio 3 cocugu vrmis bakmasi greken necladn supelenio oda bnden sir size :)))
Hayatın gercekleri canimm. Bi ara piskolajim bozuldu izleye izleye ama simdi izlemiyomm cok etkisnden kaliyomm:KK70::KK70::KK70:

inşallah sefasını da sürersiniz tatlım :KK70: ❤♡❤♡❤♡

ya kızlar herkesi etiketlemeye kalksam 3 gün sürer :KK70: gören girsin aaa :) etiket sormuyorlar girişde

Insallah canım ya valla insanlikdan cıkmış bir haldeyim:ruh:

Hoşgeldin canım iyiyiz, sen nasılsın?
Tesekkurler Enyalios, iyim cok şükür.
Biraz yorgunum. Seninle hic tanisma firsatimiz olmadi:KK51:

Hayatın gercekleri canimm. Bi ara piskolajim bozuldu izleye izleye ama simdi izlemiyomm cok etkisnden kaliyomm:KK70::KK70::KK70:
Bnde irmakta ck etkilenmstm birsure ara verdm ck psikoljm bzulmstu o pislikten dolayi smdi studyoya gdiom bazn baznde evdn takip :))

kendisi çaycı başımız ❤♡❤♡❤♡ iftardan sonra gel çay kahve oralet limonata felan oluyor ❤♡❤♡❤♡

Ya uyanamamiyorum arkadas biluyo uyanamadigimi sahurda 74 kez aramis tel yanimda uyananmamisim bu uyku beni deil etcek alakasi olabilir mi ki
Ek olarak b12 ölçtür , şekeri de ölçtür ayrıca canım kimine şeker uyku yapar şekeri bırakıp uyananları biliyorum...Geçmiş olsun ikizçem ❤️

Tanışalım canım
yas 29
5yıllık evliyim
ist'dayım

Back
X