- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.621
Merhabaa :))Merhaba hanimlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa :))Merhaba hanimlar :)
Pek hamaratiz kolay gelsinn :) sen misin hakkatenKimse yokken bende şuraları yıkayayım,yarına temiz kalsın,@Enyaliosnisankralicesi ne sürpriz olsunEki Görüntüle 2001764
Ya senin de büyük sorunların yok aslında,eşin büyütecin ters tarafından baktığı için pireyi deve yapıyor,,Insan girdapta kaybolmaya başlıyor aklını kalbini beynini ve gerçekten ömrünün tükendiğini farkedemiyo istesendebazen pranga gibi cok garip ama simdi mutlu olmasina okadar sevindim kii. Benim böyle seylere hic inancim kalmadi artik
Hiç hayır diyebilir miyimm ? Müptelasıyımdirr çok sağol güzel yüreğine sağlık♡
Pek hamaratiz kolay gelsinn :) sen misin hakkaten
Çok şahaneler cidden , kız romantik misin nesinrica ederim canım
dedim canlılık olsun biraz
bizde böyle şekerim.. =)
Evet aslında yok ama esimi doğru tarafa nasil çekeceğimi bilmiyorum zaman zaman pes ediyorum annesi çok güzel işliyo onu ama zaman zamanda özünde iyi bi insan olduğunu düşünüyorum insallah aşarım bende mutlu olmak o kadar istiyorum kiYa senin de büyük sorunların yok aslında,eşin büyütecin ters tarafından baktığı için pireyi deve yapıyor,,
hani demiş ya birisi komşusuna,çamaşırlarını iyi yıkamamışsın hala kirli.
O da demiş ki komşum,sen camlarını temizle,onlar kirli olduğu için çamaşırlarımı kirli görüyorsun.
Merhaba hoşgeldiniz :)Merhaba hanimlar :)
Vuuuhuuu nisanın sırtı yere gelmez ,hem temizlik yapan var hem ikram çok şanslı bu hamiş :))Kimse yokken bende şuraları yıkayayım,yarına temiz kalsın,@Enyaliosnisankralicesi ne sürpriz olsunEki Görüntüle 2001764
E olcak o kadar,sevaptır mübarek günlerdeVuuuhuuu nisanın sırtı yere gelmez ,hem temizlik yapan var hem ikram çok şanslı bu hamiş :))
İnşallah aşarsın bir şekilde,annesinin amacı ne sence,kendi dediği olsun mu,yoksa karışmayı zevkmi edindi,hangisi...Bazı insanlar karışmayı marifet sayar.Hani bir tuvalet bekçisi varmış.Tuvalete giren adam,su şişesinin birini kullanmaya kalkınca,bekçi seslenmiş,hoop hemşerim,onu değil ötekini kullan.Adam işini bitirip çıkmış.Sormuş,niye öteki?Adam çıkışmış,Evet aslında yok ama esimi doğru tarafa nasil çekeceğimi bilmiyorum zaman zaman pes ediyorum annesi çok güzel işliyo onu ama zaman zamanda özünde iyi bi insan olduğunu düşünüyorum insallah aşarım bende mutlu olmak o kadar istiyorum ki
Örneklereeeİnşallah aşarsın bir şekilde,annesinin amacı ne sence,kendi dediği olsun mu,yoksa karışmayı zevkmi edindi,hangisi...Bazı insanlar karışmayı marifet sayar.Hani bir tuvalet bekçisi varmış.Tuvalete giren adam,su şişesinin birini kullanmaya kalkınca,bekçi seslenmiş,hoop hemşerim,onu değil ötekini kullan.Adam işini bitirip çıkmış.Sormuş,niye öteki?Adam çıkışmış,
Ne yani,tuvalet bekçisiysek hiç mi birşeye karışmayacağız![]()
Neredeyse yatağa bile girecek diyorsun ya,bunu yapanı da duydum.Bir gelini anlattılar.5 6 yıllık evliymiş,aynı evdeymiş kv ile.Neden çocuk yapmıyorsunuz demişlerde,kocamın yüzünü gördüğüm mü var demiş,kv aramızda yatıyor deyince herkes espri yaptığını düşünmüş,çünki kv şeker gibi bir kadınmış!Kadın en son boşanıp başkasıyla evlenmiş,senesinde çocuğu olmuş,ondan sonra anlamışlar kadının doğru söylediğini.Örneklereee
Benimki ikiside oğlum avucumun icinde kalsın Gelini amele yerine her yere süreyim ne yaparsak hep birlikte yapalım kadın nerdeyse yatağa bile niye ikiniz giriyosunuz diyevek kadar densiz
Ve bi okadar iki yüzlü . Ben biraz diş gösterince oğlunu benden ayırmaya kalkti bakti esim benden vazgeçmiyo simdi esimin yaninda yavrum kizim esim yokken afedersin bi tarafini dönüp oturuyo. Sonrada ben ayikmiyorum tabi mesafeli duruyorum oda esime bak ben ona yanasiyorum o bize yapışmıyo diye bi dolduruyo bi dolduruyo şok oluyorum![]()
İyi canım,laflıyorduk,hoşgeldin,misafirin mi vardı?Napiyosunuz![]()
Sende eşinin yanında inadına iyi hoş tut madem.Bazen var ya,yaptıklarının anlaşılmadığını düşününce daha çok gıcık oluyorlar.Örneklereee
Benimki ikiside oğlum avucumun icinde kalsın Gelini amele yerine her yere süreyim ne yaparsak hep birlikte yapalım kadın nerdeyse yatağa bile niye ikiniz giriyosunuz diyevek kadar densiz
Ve bi okadar iki yüzlü . Ben biraz diş gösterince oğlunu benden ayırmaya kalkti bakti esim benden vazgeçmiyo simdi esimin yaninda yavrum kizim esim yokken afedersin bi tarafini dönüp oturuyo. Sonrada ben ayikmiyorum tabi mesafeli duruyorum oda esime bak ben ona yanasiyorum o bize yapışmıyo diye bi dolduruyo bi dolduruyo şok oluyorum![]()
Hosbuldum canim , yok henuz siftah yapmadimİyi canım,laflıyorduk,hoşgeldin,misafirin mi vardı?
Bizde gece bekçileri,bu akşam nöbeti devraldık,asayiş berkemalHosbuldum canim , yok henuz siftah yapmadim![]()
Kimsecikler kalmamisBizde gece bekçileri,bu akşam nöbeti devraldık,asayiş berkemal![]()