- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #1.801
Bence bu düşünceden kurtulman gerekKonuş konuş ama ben öle iki günde bir mecbur çocuk için yapamam zaten yapıma aykırı spontane gelişecek isteksiz olursa olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu düşünceden kurtulman gerekKonuş konuş ama ben öle iki günde bir mecbur çocuk için yapamam zaten yapıma aykırı spontane gelişecek isteksiz olursa olmaz![]()
Ama ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diyeAhahahahaha tuvalette nasil uyunur yaaaa ayrıca iki takma olayını yutmadim ona göre kizzz @Arbe-deli senden bi tane daha geldi
Hatta kız sende erken uyusana :))Ama ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diye,annem odamı basardı bazen.Uyur numarası yapardım,o küçük sarı ışıkta nasıl okuyorsam
...Sonrada kadın zavallı 100 kere gelirdi kaaalk kalk,napabilirdim söyleyin ha,ne
![]()
Gıdıkladım ama :)) ❤❤❤Selam kızlar :)) hepinizi öpüyorum gıdınızdan ♡
Nasil.kurtulacazBence bu düşünceden kurtulman gerek![]()
Ayyy bi sıcaklık geldi senmiydin oSelam kızlar :)) hepinizi öpüyorum gıdınızdan ♡
Farklı düşünerekNasil.kurtulacaz![]()
Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahilAma ilkokuldu ve ben çok geç yatardım kitap okuyacagım diye,annem odamı basardı bazen.Uyur numarası yapardım,o küçük sarı ışıkta nasıl okuyorsam
...Sonrada kadın zavallı 100 kere gelirdi kaaalk kalk,napabilirdim söyleyin ha,ne
![]()
Onu nasil dusuncez ışte varmı bir formülü yencek içilecek bişeyFarklı düşünerek![]()
Valla bende öyle 9 - 9.30 gider yatardım :)(Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Hah hah,şimdi ben aynı şeyi yaparken buluyorum kendimi,hadi kaalkıın derken,ama sorun farklı,şimdi çocuklar pek okumayı sevmiyor,in tablet,aut kitapHatta kız sende erken uyusana :))
İftarı yapıp bi ağrı kesici alırsam geçer inşallah canım tşk ederimYok konuşmam ama ramazan bi engel değil yani
Geçmiş olsun tatlım ❤ inşallah geçer
Eeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Benim kızAyyy bi sıcaklık geldi senmiydin o![]()
Yirim seni♡Gıdıkladım ama :)) ❤❤❤
İnşallah tatlim❤ bol su tüketmeye çalış.İftarı yapıp bi ağrı kesici alırsam geçer inşallah canım tşk ederim
Aynen öyle tatlım :) şimdi ki çocuklar hem telefon tabletHah hah,şimdi ben aynı şeyi yaparken buluyorum kendimi,hadi kaalkıın derken,ama sorun farklı,şimdi çocuklar pek okumayı sevmiyor,in tablet,aut kitap![]()
Peki,şimdi baktığında geriye,kızmıyormusun annene,tek başına çocuk yiyecek,okula gidecek falanEeee tabiii gündüz okunmuyor zaten kitap dimi erken yat erken kalk neden geç yatıyorsun ben lise dahil hep 9 buçukta yatardım artı annem hiç kaldırmadı beni bir gun bile ilkokul 1 dahil
Yi beni ❤❤ama şeker krizine girme sonraYirim seni♡
Ne kadan da mütevazi olmayan bir üyeYi beni ❤❤ama şeker krizine girme sonra![]()