- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.701
hmm yaparsın tatlım ya ❤♡❤♡❤♡Bakamaz benim annem sabırsız biraz sinirli bide troid var bir taneye kendim bakarım da iki üç olursa zor olur bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm yaparsın tatlım ya ❤♡❤♡❤♡Bakamaz benim annem sabırsız biraz sinirli bide troid var bir taneye kendim bakarım da iki üç olursa zor olur bana
ben iftara kaçar gelince görüşürüz herif bekliyor❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Bebişle yan yana uzandık müzik dinliyoruz kızlar :) siz ne yapıyorsunuz bakalım konu neydi![]()
Tamam cnım afiyet olsn :)ben iftara kaçar gelince görüşürüz herif bekliyor❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
Tamam skmak istemedim kusura bakmaYaşananlarla ilgili en ufak bir fikrim yada bilgim yok ..zaten konu kapanmış ,üye engellenmis ..gelmezse üyeliği iptal edilmis demektir ..
Ohhh ne güzel o bebişi yerim benn ohhh misss gibi de kokar şimdiBebişle yan yana uzandık müzik dinliyoruz kızlar :) siz ne yapıyorsunuz bakalım konu neydi![]()
Çikolata gibi kokuyor saçlarıı ♡♡ :) mis bebeğim annesi dötüsünü yesinOhhh ne güzel o bebişi yerim benn ohhh misss gibi de kokar şimdi![]()
Çikolata gibi kokuyor saçlarıı ♡♡ :) mis bebeğim annesi dötüsünü yesin
Kokusunu da yirim ,biraz da bana bırak annesi :*Çikolata gibi kokuyor saçlarıı ♡♡ :) mis bebeğim annesi dötüsünü yesin
Hele bir seninkini al, sonra bebek yaparsınız :)))Ben de bebek istiyorum yaaaa
![]()
Al justım istediğin gibi mıncırabilirsin :)Kokusunu da yirim ,biraz da bana bırak annesi :*![]()
Alıyım tabi , bir çiçek bi çikolatayla gidim isteyim ver anası oğluni bana deyim bebek yapip getircem diyim mi bir deHele bir seninkini al, sonra bebek yaparsınız :)))
De tabi sırtla götür herifiAlıyım tabi , bir çiçek bi çikolatayla gidim isteyim ver anası oğluni bana deyim bebek yapip getircem diyim mi bir de![]()
![]()
Al justım istediğin gibi mıncırabilirsin :)
HahahahDe tabi sırtla götür herifi![]()
ahahaah
Gerçekten aynı öyle kızYahu ben burdan bağrima sokasim geldi gozum de hafif kumral ,yuvarlak yuzlu sevimli mi sevimli bir bebek canlandi , masallah ona annesi benim yerime de doyasıya kokla sev
![]()
AhahhahaHahahaho beni götürür de neyse
![]()
![]()
Tamam canım beklerimGerçekten aynı öyle kızatarım resmini sana
Evet alıcıların çok iyiTamam canım beklerim
Hislerim kuvvetli desene uzaylıyım ne de olsageliyorum birazdan canim
![]()