"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Unutur kizz yazık bak agliyo , içine de market hindisi koy, benim tosun diye kakalarsin :KK53:
Ahahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi :-)

Ahahahaha oldu o zaman tamam hem biliyomusun kizzz bu benim tosunun imam nikahlı karısı var üzülür sonra hem o çok beyefendi bir hindi bikere nazik hem hanimiylan halvet olmak istediğinde önce masaj yapıyor vallahi :-)
hahah deli :D töbe töbe :D:D Allah seni ne yapmasın :D

sibeyyyylllll :KK70: ❤♡❥❤♡❥ ay hindileriniz bile değişik :))@Daughter of your father konuştun mu kız hindilerle :KK70:
Valla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)

Abooooww ne kadan centilmen bir bey :D kıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!

Valla sorma bizim herşeyimiz değişik zaten bir gözü görmüyor tavuk var kümeste 3 holluk var gidip oraya doğurmuyor resmen dağları tepeleri odunlugu asip benim evin yan tarafım da çuvalların arasına doğuyor: -)
hahahah :D
Abooooww ne kadan centilmen bir bey :KK70: kıyılır mi kız ona ? Ülkemizde centilmen herif sayısı ne ki zaten !!!
hahah kocasından dert yanan bir kadın :D:D

Back
X